Știința Miroslava dă încă un jucător în Liga 1, tot la CSM Poli Iași

Știința Miroslava dă încă un jucător în Liga 1, tot la CSM Poli Iași

Știința Miroslava, nou-promovată în Liga 2, reușește să vândă un nou jucător, în mai puțin de o jumătate de an, la un club din Liga 1. După ce în iarnă îl ceda pe fundașul stânga Ionuț Panțîru (21 de ani) pentru 10.000 de euro și 10 la sută dintr-un transfer ulterior la CSM Poli Iași, gruparea din comuna Miroslava a mai dat un fundaș tot la Iași.

Luat în probe în această perioadă de pregătire la CSM Poli Iași, fundașul Andu Moisi l-a convins pe antrenorul Flavius Stoican că merită păstrat în lot pentru noul sezon al Ligii 1. Jucătorul originar din Iași revine la clubul din Copou, pentru care a bifat debutul în Liga 1 în sezonul 2014/2015 (n.r. – în meciul CS U Craiova – CSMS Iași, scor 0-1), după ce CSM Poli l-a împrumutat în ultimele sezoane în campionatul Ligii 2, fie la FC Caransebeș, fie la Bucovina Pojorâta.

Fundașul care pe 12 august împlinește 21 de ani va fi una dintre opțiunile jucătorilor Under 21 pe care îi va avea la dispoziție Flavius Stoican. CSM Poli renunțase la jucător vara trecută, iar acum la readus de la Știința Miroslava, echipă alături de care a reușit promovarea în Liga 2, și pentru care a plătit 2.500 de euro, cât avea clauza de reziliere Mosi.

„În vârstă de 20 de ani, Andu Moisi este un fundaș central care a debutat la Politehnica la sfârșitul sezonului 2014/2015. A urmat un împrumut în liga secundă, la Bucovina Pojorâta și, sezonul trecut, promovarea alături de Știința Miroslava.

Acum, el se întoarce în Copou, semnând un contract valabil pentru următorii 3 ani.

Bine ai revenit, Andu! Mult succes în tricoul alb-albastru”, e anunțul făcut de site-ul echipei din Liga 1 despre achiziționarea lui Moisi.

Până acum, Știința Miroslava, care se află în cantonament la Odorheiu Secuiesc, i-a transferat pe Jan Turiță, Adrian Ilie, Cornel Căinari și Paul Mateciuc.

La Iași ar putea să ajungă și Dănuț Munteanu, pus pe liber de Știința Miroslava, și testat de Flavius Stoican în testul din weekend cu Dacia Unirea Brăila, câștigat cu 2-0.

Pe aceeași temă