Stavric, Carlos Eduardo și Cânu au semnat cu ACS Poli

Stavric, Carlos Eduardo și Cânu** au semnat cu ACS Poli

ACS Poli a realizat azi primele trei transferuri pentru noul sezon. Gabriel Cânu, Milan Stavric și Carlos Eduardo, jucători care se pregăteau de săptămâna trecută cu echipa timișoreană, au semnat contractele de joc. Cei trei vor fi prezentați mâine în cadrul unei conferințe de presă.

Milan Stavric și Carlos Eduardo au sosit de o săptămână în Banat și au fost prezentați de la început ca certitudini de către acum managerul sportiv Ioan Timofte. Primul e un atacant sârb în vârstă de 27 de ani, care a evoluat ultima dată la Radnik Surdulica în eșalonul secund din țara natală. În ultimul sezon, Stavric a marcat de trei ori în 20 de apariții.

Brazilianul Carlos Eduardo Manso de Carvalho, pe numele său complet, are 21 de ani și a fost jucătorul lui Sporting Braga B, unde însă nu a confirmat pentru a fi promovat la echipa mare. Vine de la Tirsense (L2, Portugalia), unde a marcat de șase ori în sezonul trecut. El evoluează în zona centrală a liniei mediene, dar poate fi folosit și ca mijlocaș lateral. În cazul lor s-a așteptat rezultatul testelor medicale pentru a fi confirmați 100%.

În fine, Gabriel Cânu e o cunoștință mai veche a suporterilor din Timișoara. Fostul fundaș central al lui Poli a ajuns la 33 de ani și e văzut ca soluția ideală în condițiile în care Șeroni sau Scutaru pleacă. Ultima dată a evoluat la Ceahlăul. A înscris două goluri în 26 de apariții pentru nemțeni. Cânu a purtat câteva runde de negocieri cu bănățenii și s-a pregătit cu echipa începând de miercurea trecută.

ACS Poli s-a mai despărțit între timp de bosniacul Ahmetovic. Pe lista jucătorilor care vor pleca sigur se mai află Ion Dragu și Edon Hasani, cu care se negociază rezilierea. Azi, timișorenii au renunțat la albanezii Merko și Agaliu, care se aflau doar în probe.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă