Staicu s-a despărțit de Șoimii: „Nu am ce să-i răspund patronului firmei de pază”. Atacantul revine să joace fotbal la Reșița

Staicu s-a despărțit de Șoimii:

Marius Staicu s-a despărțit de Șoimii Pâncota după ce a bifat doar trei partide în acest sezon al Ligii 2. Patronul echipei arădene a spus că atacantul sosit de la ACS Poli a dezamăgit și că nu-și permitea să-l țină pe margine ținând cont de salariul său. Jucătorul nu a dorit să-i dea o replică lui Pavel Piroș, considerând că antrenorul Dan Cuedan e mai în măsură să vorbească despre el. Staicu spune că așteaptă acum concretizarea unei oferte din fotbalul arab.

„Am considerat că drumurile Pâncotei și ale lui Staicu trebuie să se despartă. Conducerea, antrenorul și suporterii noștri și-au pus mari speranțe în acest atacant, credeam că va aduce un plus de valoare… Pe de altă parte, fotbalistul avea o șansă să-și relanseze cariera la noi, dar a terminat prin a nu mai prinde nici măcar banca de rezerve. Eu am avut destule discuții între patru ochi cu Staicu, i-am spus că nu suntem mulțumiți de el, dar nu a făcut nimic să ne schimbe părerea. Prin urmare, de comun acord, am reziliat contractul și am înștiințat și Federația de acest lucru. Trebuie să recunoaștem că Staicu avea un salar destul de mare, iar eu nu-mi bat joc de banii mei și ai pâncotanilor”, a declarat Pavel Piroș pentru sportarad.ro.

Vrea la arabi

Marius Staicu nu a vrut să răspundă declarațiilor patronului de la Șoimii și a dat de înțeles că în opinia lui acesta nu se pricepe la fotbal. „Nu am ce să-i răspund patronului firmei de pază. Dacă ieșea să dea interviu domnul Cuedan ieșeam și eu… Așa nu am ce vorbi cu oameni care nu știu fenomenul fotbal”, a spus Staicu pentru Sport9.ro.

Rămas liber de contract, atacantul timișorean spune că se va îndrepta probabil spre zona Golfului, având discuții cu clubul Al-Shabab din prima ligă a statului Kuweit. „Vorbesc de câteva săptămâni cu cei din Kuweit și aștept să vedem dacă se pot face actele”, a precizat Staicu.

Până la iarnă va juca fotbal în sală

Până atunci, Staicu va reveni la Reșița după câteva luni în care a fost legitimat la ACS Poli Timișoara și Șoimii Pâncota. Fostul atacant al Metalului nu va juca însă la echipa din Liga 2, ci la Muncitorul Reșița, formație ce activează în prima ligă de futsal. Fotbalistul a optat să joace fotbal în sală cel puțin până în iarnă, scrie Arena bănățeană. „Mi s-a oferit o șansă de a mă pregăti până în iarnă și de a juca fotbal, chiar dacă în sală. Pentru mine este o noutate și sper să pot să ajut echipa și să facem o figură frumoasă. Mâine (duminică, 19 octombrie – n.r.) o să fiu prezent la meci (cu United Galați – n.r.), să văd echipa și de săptămâna viitoare intru în programul echipei”. a spus fostul atacant al Șoimilor.

Foto: Arena bănățeană

Pe aceeași temă