Staicu pleacă trist în Liga I: „M-am simțit aici ca la mama acasă. Sper ca Reșița să promoveze”

Staicu pleacă trist în Liga I:**

Marius Staicu, principalul marcator al Metalului, are șansa de a juca în prima ligă, pentru ACS Poli Timișoara.

Transferul din liga secundă la o echipă de pe primul eșalon fotbalistic este primit de obicei cu mare satisfacție de către orice fotbalist, deoarece asta înseamnă pentru el mai mulți bani, dar și ocazia de a evolua la un nivel superior, la echipe mai valoroase și în compania unor jucători de top. Nu același lucru se poate spune și despre Marius Staicu, atacantul Metalului despărțindu-se greu de Valea Domanului, în ciuda faptului că a fost transferat la Poli.

Cătălin Rufă a recunoscut că a greșit în vara anului trecut, când renunțase la jucătorul ce avea să fie salvat de Alex Pelici și să devină golgheterul echipei, și a renunțat din nou foarte ușor în această pauză competițională la serviciile sale.

Prezent la conferința de presă în cadrul căreia s-a anunțat plecarea sa la Timișoara, Staicu a fost mai degrabă abătut decât bucuros. Pe chipul atacantului nu s-a văzut nicio clipă bucuria că i se oferă ocazia să joace în prima ligă. În schimb, Vătăjelu, transferat la liderul din Liga a II-a, era vizibil fericit de mutarea în Bănie, la Craiova Olguței Vasilescu.

„Eu mă simt aici ca și acasă și le mulțumesc suporterilor și tuturor oamenilor de aici. M-am simțit aici ca și la mama acasă. Îi mulțumesc domnului Alex pentru că a insistat să rămân, în rest nu am ce să…. Sper să fac treabă cel puțin la fel de bună și la Timișoara. Sper ca Reșița să promoveze de pe primul loc, iar de pe locul doi nu mă interesează”, a declarat cu diplomație, mulțumindu-i pe toți, Marius Staicu.

Sursa: Express de Banat

Pe aceeași temă