Souleymane Keita va da probe la Gloria Bistrița

14 Aug. 2009, 12:56 Bursa transferurilor
Souleymane Keita** va da probe la Gloria Bistrița

 

Mijlocașul echipei FC Botoșani Souleymane Keita poate evolua din acest sezon în prima ligă a fotbalului românesc, el aflându-se în aceste zile în pregătire cu Gloria Bistrița.

 

FC Botoșani este pe cale să rămână fără niciun stranier după ce Kone și Kano au părăsit echipa iar Simao a fost transferat la FCM Bacău. Souleymane Keita, ultimul stranier din lotul grupării botoșănene va pleca duminică la Bistrița unde va da probe de joc și potrivit oficialilor botoșăneni are șanse de a rămâne.

 

"Din câte știu, Keita va trebui să se prezinte duminică la Bistrița, urmând să dea niște probe și dacă e să treacă cu brio va rămâne acolo iar dacă nu se întoarce și va fi jucătorul lui FC Botoșani", a spus Ștefan Apostol, antrenorul principal al FC Botoșani.

 

Mijlocașul african este în continuare sub contract cu FC Botoșani, dar oficialii clubului și-au exprimat dorința încă de la finalul sezonului trecut de a-l transfera. Keita este unul din jucătorii clubului botoșănean care are un contract peste media echipei fapt pentru care s-a decis punerea pe lista de transferări.

 

Sursa: sport.botosani.ro

14 Aug. 2009, 12:56 Bursa transferurilor
Tags:
Pe aceeași temă