Sorin Strătilă și-a prelungit contractul cu UTA BD. Piț a fost și el la reunire

Mijlocașul Sorin Strătilă și conducerea clubului UTA Bătrâna Doamnă au pus punct negocierilor, iar finalitatea a fost cea așteptată: Strătilă a semnat cu arădenii un angajament valabil și pentru returul stagiunii 2014-2015. Jucătorul s-a prezentat astăzi la reunirea lotului roș-alb și s-a pregătit alături de colegii săi.

„Strătilă a semnat cu noi, și-a dorit foarte mult să rămână, iubește Aradul, iubește UTA, sperăm să ne ajute cât mai mult”, a precizat Claudiu Drăgan.

Blondul mijlocaș brașovean care a înscris de două ori în prima jumătate a campionatului și a oferit mai multe pase de gol a făcut pereche cu Adi Voicu la exercițiile de dezmorțire din primul antrenament condus de Roli Nagy, Radu Anca și Sebastian Huțan. „E un semn pozitiv, ne bucură”, a spus și antrenorul principal al UTA-ei.

Pentru moment, situația lui Adi Piț nu s-a modificat, dar se poate presupune că există deschidere, din moment ce mijlocașul a fost și el prezent la prima mișcare a anului. „Fiind aici și făcând parte din program, cred că e un semn”, a anticipat Roli Nagy.

Răzvan Blănaru și Nenad Maxim au fost și ei la întâlnirea utiștilor. „Mai așteptăm încă doi-trei jucători de valoare, care să ne ajute. Dar și dacă nu se realizează aceste transferuri, avem un lot echilibrat și valoros pe care ne putem baza în retur pentru obiectivul promovării”, a conchis Claudiu Drăgan.

UTA, primul antrenament al anului. Roli Nagy: „Să fie soare și la sfârșit!”

Roberto Bodea, Alexandru Mitrea – Adrian Voicu, Sorin Botiș, Richard Filaret, Răzvan Blănaru, Beniamin Cotoc, Erich Wild, Adrian Suslak, Bogdan Burlă – Sorin Strătilă, Cătălin Hlistei, Dumitru Copil, Norbert Varga, Marius Chindriș, Adrian Piț, Cristian Dobrean, Daniel Gheorghiță, Michel Vlad – Ousmane Gueye, Dani Bulza, Sorin Leucuța, Ciprian Rus și Nenad Maxim au compus efectivul pe care Roli Nagy, Radu Anca și Sebastian Huțan l-a „întins” dimineață pe arena Motorul.

A lipsit motivat Adrian Popa, aflat într-un program de recuperare după o accidentare, iar celor 24 de roș-albi menționați mai sus li s-a alăturat, pentru câteva zile, tânărul Flavius Cohuț, care activează în Germania.

„O zi frumoasă, cu soare”, a remarcat Roland Nagy. „Sper ca după cele 12 jocuri din retur să fie tot soare și noi să fim echipa care va face un nou pas înainte, din liga a treia în a doua”, a adăugat fostul mijlocaș arădean.

Botiș și colegii săi au câte un antrenament joi și vineri, zile în care utiștii îl vor vedea și pe doctorul Dușan Turcin, pentru vizitele medicale, iar sâmbătă, de la 10,30, pe arena Șega, are loc un prim meci! Se joacă în familie, în mișcare urmând să intre și juniorii mari.

UTA se pregătește tot la Arad lunea și marțea viitoare, iar miercuri ar trebui să plece la Moneasa pentru cantonament. Staff-ul tehnic ajunge seara, pentru că în acea zi antrenorii din vestul țării sunt chemați la Alba Iulia pentru un curs obligatoriu de perfecționare organizat de FRF.

„Responsabilitate și muncă sunt cuvintele de ordine. Pe aceste lucruri s-a pus accentul, fiecare trebuie să fim mult mai atenți la aceste aspecte și vom obține rezultatele pe care le așteaptă toată lumea de la noi”, a conchis team-managerul Codru Grădinariu.

Text și foto: Sport Arad

Pe aceeași temă