Șoimii vrea să-i găsească înlocuitor lui Irimia, dar mutarea ține de portarul de rezervă. Noua achiziție ar veni din Liga 4 și nu e străin de Liga 2

Șoimii vrea să-i găsească înlocuitor lui Irimia, dar mutarea ține de portarul de rezervă.** Noua achiziție ar veni din Liga 4 și nu e străin de Liga 2

Cum Alin Sălăjan vrea să plece din Podgorie, Ionuț Popa e în căutarea unui portar care să-i conteste locul în primul „unsprezece” lui Cristian Irimia. Fotbalistul de 41 de ani, care inițial a rămas la Pâncota pentru a îndeplini rolul de antrenor cu portarii, a dus greul în cele 18 luni de ligă secundă, dar ar vrea să facă un pas înapoi.

Cel care ar putea să-l ajute în acest sens ar putea fi Marius Rus. Portarul de 27 de ani a ratat promovarea cu Progresul Pecica în vară, iar pentru o săptămână chiar a demarat pregătirile cu pâncotanii. Mutarea nu s-a mai realizat fiindcă șefii Progresului au avut pretenții financiare, însă lucrurile se pot schimba în această iarnă. „Oficialii” celor două grupări arădene ar agrea un schimb Ovidiu Pașcalău (aflat sub contract cu „șoimii” până la finalul prezentei stagiuni) și Marius Rus, acesta din urmă având șansa să-și relanseze cariera într-un eșalon în care a mai evoluat acum 7 ani la Minerul Lupeni.

Din câte se pare, „rocada” depinde în mare măsură de Pașcalău, sau mai precis de înțelegerea dintre experimentatul portar și conducerea „alb-negrilor” cu privire la recuperarea restanțelor financiare.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă