„Șoimii”, la vânătoare de încă doi jucători. „Vrem să ducem la bun sfârșit acest campionat”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 16 Feb. 2016, 10:12 Actualizat: 16 Feb. 2016, 10:13 Bursa transferurilor
„Șoimii”, la vânătoare de încă doi jucători.  „Vrem să ducem la bun sfârșit acest campionat”

Lucrurile au intrat pe un făgaș normal la echipa din Pâncota. Președintele Pavel Piroș a venit din nou lângă echipă și a început să mai rezolve din problemele ce frământau la un moment dat clubul. S-au dat și bani, dar, pe lângă asta, Ionuț Popa a cerut urgentarea transferurilor.

„Marius Ion, Cornel Suciu și Marius Cioară au semnat cu noi. Pentru Cioară le-am plătit chiar azi celor de la Afumați o sumă frumușică pentru împrumutul până în vară al portarului pe care antrenorul și l-a dorit foarte mult”, a menționat șeful grupării din Podgorie.

Tot Piroș a dezvăluit și faptul că echipa sa mai este pe piață pentru încă un fotbalist, poate doi. „Antrenorul Popa ne-a mai cerut neapărat un fundaș central, iar acesta va sosi în zilele ce urmează. Totodată, dacă bugetul ne va permite, vom mai căuta și un mijlocaș. După câteva săptămâni, în care m-am liniștit puțin și mi-am văzut de sănătate, mi-am dat seama că e de datoria mea să nu înșel așteptările jucătorilor, antrenorilor și să rămân un partener loial pentru primarul Retter și consilierii locali din Pâncota până la capăt. Vrem să ducem la bun sfârșit acest campionat, iar din vară vedem ce facem”, a adăugat Pavel Piroș.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 16 Feb. 2016, 10:12 Actualizat: 16 Feb. 2016, 10:13 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă