Șoimii își caută încă un atacant: „E evident că suferim la finalizare”

Testele săptămânii trecute au adus puțină îngrijorare în tabăra divizionarei secunde arădene. Contra Olimpiei, Becicherecului și Sighetului, pâncotanii au marcat o singură dată, pe finalul disputei cu sătmărenii, de la punctul cu var, prin „veteranul” Mitu.

„Nu pot nega faptul că sunt puțin supărat pe antrenori, jucători și staff pentru rezultatele din cele trei amicale, dar mai ales pentru faptul că nu concretizăm ocaziile create. E evident că suferim la finalizare. Ratăm cu prea multă ușurință, nu putem risca să pățim la fel și în campionat și tocmai de aceea suntem în căutarea încă unui atacant, lângă Voinea, Sălăjan și Burian. Avem și câteva variante din curtea echipelor cu probleme, sperăm ca până sâmbătă, cu o săptămână înainte de reluarea campionatului, să avem un prim unsprezece cristalizat”, a precizat președintele Pavel Piroș, care nu a renunțat nici la mijlocașul central polonez contactat în urmă cu două săptămâni.

Totodată, tânărul portar Victor Gârlea e și el aproape de a semna cu „alb-negrii”. „E în probe deocamdată, însă referințele despre el ne spun că am găsit un portar de perspectivă, pe care am dori să-l ținem cu noi măcar până în vară”, a mai spus Piroș despre gooalkeeperul de 20 de ani crescut de la LPS Banatul Timișoara.

În altă ordine de idei, gruparea din Podgorie va avea un reprezentant (probabil directorul sportiv, Sorin Tarcea) miercuri, la întâlnirea de la Federație cu formațiile de Liga a II-a, unde se vor discuta aspecte legate de activitatea sportivă și managerială pentru stagiunea de primăvară. În discuție vor fi aduse în special problemele cu care se confruntă FC Bihor, AFC Fortuna și Unirea Tărlungeni, grupări care nu sunt sigure de participarea lor la competiția ce redebutează pe finalul lunii.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă