Șoimii au început săptămâna cu încă un transfer. Piroș: „Avem mare nevoie de jucători sub 21 de ani”

Șoimii au început săptămâna cu încă un transfer.** Piroș:

Șoimii Pâncota începe a doua săptămână de pregătire cu o nouă certitudine: Ștefan Pantea. Mijlocașul în vârstă de 18 ani care devenea vicecampion național cu Atletico în 2011 a devenit „Șoim”.

„El e pâncotan, părinții lui m-au rugat mult să îl aducem acasă. Sperăm să facă o figură frumoasă, având în vedere că avem mare nevoie de jucători sub 21 de ani”, a mărturisit președintele Pavel Piroș.

Pantea a jucat pentru UTA sezonul trecut, în Liga a IV-a. „Mai suntem în discuții cu încă un jucător, probabil pe la mijlocul săptămânii vom ști deznodământul”, a adăugat boss-ul Pâncotei.

Alături de Cuedan jr

Dura accidentare suferită de Flavius Cuedan în amicalul cu Victoria Zăbrani i-a îngrijorat pe cei din Podgorie, tânărul mijlocaș reprezentând poate cea mai bună soluție la capitolul amintit mai devreme de Piroș, Under 21.

Conducătorul Șoimilor i-a transmis fotbalistului toată susținerea: „Sperăm să-l putem ajuta să treacă peste momentul greu. Băieții de la Zăbrani și-au cerut scuze, incidentul a fost involuntar, zic eu, dar trebuie să fim atenți. O asemenea accidentare te poate trage în jos”.

Ciocnire cu vechea contracandidată

În sezonul 2011-2012, Pâncota a dus o luptă grea pentru promovare cu Crișul Chișineu Criș. Condusă la acea vreme de tandemul Gheorghe – Alin Drăgan, Crișul a fost o adversară puternică, învinsă pe final de alb-negri, a căror ascensiune abia începea.

Mâine seară, de la ora 18,00, în fieful actualei divizionare D, cele două sunt din nou față în față, pentru un meci amical.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă