Soare speră să îl prindă returul la piteșteni

23 Feb. 2012, 16:51 Bursa transferurilor
Soare** speră să îl prindă returul la piteșteni

Aflat în probe la FC Argeș, fundașul Mirel Soare spune că se simte bine la Pitești și că își dorește să joace în retur sub tricoul alb-violet. „FC Argeș este un club cu tradiție în fotbalul românesc și știu că se dorește promovarea în liga întâi iar pentru mine ar fi un lucru deosebit să rămân la Pitești în acest retur. Totul depinde numai de mine în acest moment pentru că trebuie să îi conving pe cei de aici că merit să joc la FC Argeș”, a declarat Mirel Soare.

Fundașul central este de părere că în acestă serie situația nu este deloc clară: „Știu că primele două clasate Timișoara și Gloria Bistrița au probleme mari și nu se știe dacă vor obține licența pentru a putea promova în liga întâi. De aceea îndrăznesc să spun că FC Argeș are șanse mari de a reveni pe prima scenă fotbalistică”

Cătălin Barbu – mulțumit de jucător

Cătălin Barbu, managerul echipei FC Argeș are o impresie bună despre fundașul Mirel Soare și afirmă că sunt șanse mari ca acesta să rămână în Trivale cel puțin până în vară: „Are un fizic remarcabil și sper să se dovedească a fi o soluție bună pentru FC Argeș. Mie îmi place pentru că este un jucător masiv cu o detentă foarte bună iar acestea sunt două dintre calitățile unui fundaș central”, a declarat Cătălin Barbu.

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

23 Feb. 2012, 16:51 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă