Soare a semnat pe 5 ani cu FC Argeș! „Vreau să ajungem în vară în Liga I”

08 Mar. 2012, 11:38 Bursa transferurilor
Soare a semnat pe 5 ani cu FC Argeș!**

FC Argeș a realizat un nou transfer, astfel fundașul central Mirel Soare a semnat marți seara cu echipa din Trivale. Fotbalistul ce a mai trecut pe la echipe precum Dinamo II, Gloria Bistrița sau ALRO Slatina a venit la echipa antrenată de Viorel Dumitrescu, de la formația din prima ligă maghiară, Vassas Budapesta. Acesta este ultimul transfer al argeșenilor din această pauză competițională și completează o listă importantă de transferuri pentru piteșteni.

În această iarnă au mai sosit la FC Argeș, Elias Bazzi sau Adrian Dulcea, aceștia fiind cei mai importanți jucători, dar și Ionuț Nicolae, un jucător ce și-a făcut junioratul la Steaua și a avut niște prestații foarte bune în meciurile amicale.

„Vreau să ajung în Liga I cu FC Argeș!”

Mirel Soare a ajuns la FC Argeș, acesta semnând un contract valabil pentru următorii 5 ani cu echipa antrenată de Viorel Dumitrescu. Fundașul central al piteștenilor este mulțumit de alegerea făcută și a venit cu planuri foarte mari la alb-violeți. Acesta își dorește ca în cel mai scurt timp posibil cu putință să ajungă să evolueze în Liga I la fotbal. „Mă bucur foarte mult că am semnat cu FC Argeș pentru că am întâlnit un grup minunat la această echipă. FC Argeș este o echipă de tradiție a fotbalului românesc, una dintre echipele cu mari performanțe de-a lungul timpului. Sper să fac o treabă cât mai bună și ca împreună să reușim să promovăm în Liga I. Vreau să ajungem în vară în Liga I, iar în cazul în care nu vom reuși acum, am toată încrederea că vom ajunge acolo la finalul sezonului viitor”, a declarat jucătorul echipei FC Argeș, Mirel Soare.

A mai fost coleg cu jucători de la FC Argeș

Noul fundaș central al echipei FC Argeș a mai fost coleg pe la alte echipe cu unii dintre jucătorii actuali ai echipei FC Argeș. „Am mai fost coleg cu unii dintre jucătorii echipei FC Argeș, fapt ce constituie până la urmă un avantaj important. Am mai jucat pe la Gloria Bistrița și pe la ALRO Slatina cu Adi Dulcea sau cu Daniel Ghiță. Este și asta un avantaj foarte important pentru mine, dar chiar și dacă nu cunoșteam pe cineva la această echipă, mă acomodam foarte repede pentru că am întâlnit niște băieți minunați la această echipă”, ne-a declarat Soare.

A fost impresionat de Viorel Dumitrescu

Jucătorul piteștenilor a fost cu adevărat impresionat de antrenorul piteștenilor, Viorel Dumitrescu. Fundașul central îl admiră pe tehnicianul piteștenilor și are numai cuvinte de laudă la adresa acestuia, declarând cu această ocazie: „Viorel Dumitrescu este un profesionist 100%. Trebuie să fiu sincer cu voi și să spun că nu îl cunoșteam înainte de a veni aici și nu știam cine este sau cum lucrează, dar acum am o părere foarte bună despre antrenorul nostru. Are niște metode foarte bune de antrenament și este mai mult decât preocupat de pregătirea noastră și vrea ca totul să iasă cât mai bine. Dacă va merge în continuare pe aceeași linie va ajunge foarte departe în această lume a antrenoratului.”

Serie dificilă pentru piteșteni

Noua achiziție a argeșenilor ne-a vorbit și despre seria în care evoluează piteștenii și spune că cel mai important este ca alb-violeții să fie atenți numai la jocurile lor. „Avem o serie foarte grea, pentru că sunt două echipe foarte puternice în această serie. Poli Timișoara și Gloria Bistrița sunt practic două echipe de Liga I, iar mai ales la Bistrița sunt foarte mulți jucători ce au jucat în prima divizie. Oricum, avem o șansă să putem promova pentru că după cum se pare vor fi ceva probleme în obținerea licenței pentru Liga I pentru cele două echipe. Lăsând la o parte orice fel de probleme pentru aceste echipe, noi va trebui să fim concentrați doar la meciurile noaste din campionat. Degeaba nu vor obține licența cei de la Poli Timișoara sau Gloria Bistrița, dacă noi vom fi pe locul 7 sau 8. În primul rând va trebui să fim noi măcar pe locul 3 pentru a putea spera la ceva în acest sens”, a încheiat Mirel Soare.

Sursa: Ziarul Top

Foto: Andrei Zevedei

08 Mar. 2012, 11:38 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă