Smaranda s-a despărțit de FC Bihor: „Oferta Timișoarei era mai bună pentru el”

FC Bihor și-a pierdut portarul titular, pe Mădălin Smaranda, după ce acesta a primit o oferă mai bună de la ACS Poli Timișoara. Jucătorul semnase în această vară un nou contract, înjumătățit față de sezonul trecut, cu gruparea orădeană, însă și-a pus o clauză în care putea pleca în orice moment în cazul unei oferte superioare.

„Smaranda avea o clauză în contractul cu noi că dacă are o ofertă mai bună, îl lăsăm să plece. Acum, la renegocierile din această vară, i-am înjumătățit salariul, iar oferta Timișoarei era mai bună pentru el. Au primat și motivele personale, familia lui fiind în Timișoara, iar soția sa – gravidă. Nu disperăm însă, căutăm un alt portar, cu experiență, dar până atunci îi avem pe Fildan și Sălăjan”, a declarat președintele clubului FC Bihor, Viorel Nemeș, pentru site-ul oficial al echipei din liga secundă.

ACS Poli căuta un portar cu experiență după ce în urmă cu câteva zile s-a despărțit amiabil de Nuno Claro.

Pe de altă parte, conducerea clubului FC Bihor a ajuns la o înțelegere cu jucătorul Răzvan Lupu (foto mic)(jucător de bandă stângă, în special fundaș), care se va reîntoarce la FC Bihor și cu care, în cursul zilei de miercuri va fi semnat contractul.

Pe aceeași temă