Situație incredibilă la ACS Poli! Un al treilea jucător anunțat ca transferat a plecat de la echipă. Răchită e ironic: „Venea de la Barcelona”

Situație incredibilă la ACS Poli! Un al treilea jucător anunțat ca transferat a plecat de la echipă.** Răchită e ironic:

Anunțat, luni, de ACS Poli ca o nouă achiziție, sub formă de împrumut de la Astra, mijlocașul Victor Stînă (20 de ani) a plecat de la Timișoara după ce a văzut containerele de metal în care se schimbă echipa. Antrenorul Valeriu Răchită l-a ironizat pe jucător, însă cert e un singur lucru, că fosta prim-divizionară a anunțat în 2019 trei jucători ca transferați, însă, în acest moment, niciunul nu se mai află în lot.

„Stînă a spus că nu îi plac condițiile de aici, că ne schimbăm în modulele acelea, că terenul sintetic nu e foarte… Probabil că venea de la Barcelona, unde, normal, infrastructura este la nivel de Champions League. Din păcate, nu am putut să ne ridicăm la pretențiile marelui fotbalist Victor Stînă. Era acordul stabilit și cei de la Astra au rămas șocați când au auzit ce se întâmpă. Am vorbit cu președintele Dani Coman, din păcate, nu am putut…”, a spus Răchită despre al treilea jucător de la Astra care a venit și a plecat rapid de la ACS Poli, după portarul Cristian Nedelcovici și mijlocașul Sebastian Culda. La acestia doi a renunțat însă Răchită, dar după ce echipa timișoreană i-a anunțat ca împrumutați de la Astra.

Refuzuri peste refuzuri

Altfel, Răchită se lovește de refuzuri, atât din țară, cât și din străinătate, iar un spaniol venit vineri la Timișoara era prea gras pentru a fi păstrat în lot. „Vorbisem și cu Dani Coman, și cu patronul Ioan Niculae pentru un împrumut al unui fundaș central. Din păcate, jucătorul nu a vrut să vină la noi, ca și mulți alți jucători care ne refuză, datorită a ceea ce s-a întâmplat în trecut. Din păcate, un francez pe care noi îl acontasem a luat informații de la jucători care au fost pe aici prin Timișoara și ne-a refuzat. Asta e viața. Un spaniol a venit, dar mâncase prea multă lasagna. Avea cel puțin 4-5 kilograme în plus și n-am timp să-l slăbesc”, a explicat, ironic, Răchită, care are clauză anti-demisie până pe 30 iunie 2019.

Răchită așteaptă săptămâna aceasta trei transferuri

După ce l-a testat pe Alexandru Roșca, antrenorul lui ACS Poli spune că nu-l reține în lot pe fostul jucător al celor de la Juventus (acum Daco Getica) și Aerostar.

Răchită așteaptă un fotbalist de la Chiajna și doi străini. De asemenea, portarul Răzvan Began are șanse să rămână. „După ce am văzut astăzi (n.r. – la amicalul câștigat cu 1-0 cu Millenium Giarmata), Roșca nu va rămâne. Cu Began acum merg să vorbesc cu el. Și-a luat actele de la Sibiu, este jucător liber și să văd, probabil că da. Cine știe, la negocieri se poate întâmpla orice. Eu cred că și în seara aceasta un jucător de la Chiajna va veni la noi, va veni la aeroport. Mai sunt doi jucători pe drum, care vor veni în Antalya. Doi străini”, a mai spus antrenorul lui ACS Poli.

Iarna aceasta, ACS Poli i-a transferat pe Dănuț Munteanu (ex Aerostar), Daniel Rogoveanu (ex Chindia), Vlad Olteanu (ex Dinamo) și Alin Ghidurea (ex Progresul Spartac). Lor li se adaugă Dănuț Bilia, venit ceva mai devreme de la ASU Politehnica, dar care abia din ianuarie și-a început contractul.

Peste două zile, vineri, ACS Poli pleacă în cantonamentul din Antalya, acolo unde de luni sunt Petrolul, „U” Cluj și Ripensia.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TARU / Mediafax foto

Pe aceeași temă