Simao s-a autopropus la UTA! Fundașul a fost refuzat

17 Feb. 2012, 18:16 Bursa transferurilor
Simao s-a autopropus la UTA!** Fundașul a fost refuzat

După Hidișan și Mara, un alt component al echipei „textiliste” din ani petrecuți pe scena primului eșalon (2006, 2007 și 2008) ar fi putut ajunge sub comanda lui Roland Nagy în acest sezon. Președintele Giovanni Catanzariti ne-a mărturisit că a fost contactat de Bruno Simao, portughezul care nu a fost ușă de biserică în „alb-roșu”, știute fiind conflictele cu Marin Barbu și Ionuț Chirilă.

„M-a sunat și și-a manifestat disponibilitatea de a reveni la UTA, însă nu cred că e cazul să ne mai întărim pe banda stângă, unde există deja o mare concurență și lucrurile merg bine. În amicalele disputate până acum în Antalya, Sminic, Neagu și Nădăban chiar m-au convins, iar acolo pot evolua și Cărpinișan sau Bucur”, a afirmat șeful „Bătrânei Doamne”.

Pe de altă parte, Gio a mai recunoscut că echipa s-ar mai putea fi întărită cu un fotbalist Under 22, posturile vizate fiind cele de fundaș sau mijlocaș dreapta. Din lotul deplasat în Antalya, doar sârbul Urosevic mai trebuie să-i convingă pe utiști că merită un loc în lot, așa că, cel puțin numeric, „garnitura” alb-roșie nu mai acceptă decât una, maxim două „piese”.

Sursa: Sport Arad

17 Feb. 2012, 18:16 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă