Și totuși, Adrian Voicu a semnat pe 5 ani cu FC Argeș

27 Jul. 2012, 12:08 Bursa transferurilor
Și totuși, Adrian Voicu** a semnat pe 5 ani cu FC Argeș

FC Argeș a realizat un nou transfer. Conducerea echipei FC Argeș a venit pusă pe fapte mari din cantonamentul de la Sfântu Gheorghe și în debutul zilei de ieri a trecut la masa tratativelor cu Adrian Voicu, fundașul de bandă al argeșenilor. Până la urmă ambele părți au găsit cea mai bună variantă și Adrian Voicu a semnat un contract cu echipa din Trivale valabil pe o perioadă de cinci ani.

Fotbalistul va juca cinci ani la FC Argeș, iar acest transfer l-a mulțumit și pe managerul general al piteștenilor, Cătălin Barbu, cel care este de părere că jucătorul este unul foarte util. „Nu putem vorbi de un transfer. Este mai de grabă o revenire la FC Argeș pentru că până la urmă Adrian Voicu este un jucător ce a fost crescut la Pitești. Au fost câteva neînțelegeri la un moment dat, dar până la urmă am căzut de comun acord și am pus interesul echipei pe primul plan. Adi a realizat că cel mai bine este la FC Argeș și că este un club ce îi poate oferi o șansă de a juca în prima divizie în sezonul viitor. Acest lucru este cel mai important pentru fiecare jucător și Adi Voicu își dorește și el să joace din nou acolo pentru că a prins multe meciuri în Liga I și a văzut care este nivelul acelor partide”, a declarat Barbu.

Cătălin Doman, un alt câștig pentru alb-violeți

Un alt jucător ce s-a reîntors în această vară la FC Argeș este și Cătălin Doman. Fotbalistul a avut prestații foarte bune la antrenamente, dar și în cele două jocuri de verificare și l-a convins pe Viorel Dumitrescu că este un jucător foarte util. Chiar și tehnicianul a recunoscut că FC Argeș are nevoie de Doman și chiar a mai declarat că nu este treaba lui cum își petrece fotbalistul timpul său liber.

„Am avut o discuție cu Doman și i-am explicat și lui că pentru el poate să fie ultima șansă de a reveni în fotbalul mare. Se pare că a primit foarte serios acest mesaj și și-a dat seama de faptul că nu mai are altă oportunitate de a reveni la o echipă importantă. De evoluțiile acestea poate depinde viitorul său. Doman a avut evoluții foarte bune și este foarte serios și la antrenament și chiar nu am ce să-i reproșez. Vreau să mai precizez că pe mine nu mă interesează absolut deloc ce face el în timpul său liber. Dacă Doman vine la meci și marchează și îmi ajută echipa, nu am eu ce să-i reproșez”, a declarat Viorel Dumitrescu.

Sursa: FC Argeș

27 Jul. 2012, 12:08 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă