Severinenii se reunesc la Craiova

11 Jan. 2012, 21:26 Bursa transferurilor
Severinenii se reunesc** la Craiova

Jucătorii echipei severinene se vor întâlni mâine în Bănie, unde vor efectua vizita medicală. La ora 12, elevii lui Marian Bondrea sunt așteptați la Policlinica Sportivă din Craiova, iar după controlul medical vor pleca spre Severin, unde vineri vor susține și primul antrenament din 2012.

De la vizita medicală vor lipsi mai mulți jucători, printre absenți numărându-se căpitanul Alin Vigariu sau Cosmin Crușoveanu și Paul Irimescu, toți trei doriți de FC Olt. Portarul Alex Iordan și fundașul dreapta Mihnea Firoiu au fost și ei anunțați că nu mai intră în vederile antrenorului Marian Bondrea, care s-ar mai putea despărți de Alin Bițiș și Rareș Vârtic.

Vor mai absenta sârbii Milan Mitic și Bozidar Cosic, învoiți de conducere. La vizita medicală de la Craiova vor participa restul jucătorilor, dar și cele cinci achiziții. Pe lângă fundașii Alex Dandea (CSM Rm. Vâlcea) și Dan Ignat (FC Olt), mijlocașul Alex Zaharia (Juventus București) și atacanții Alex Marin (Juventus București) și Paul Abba (Nigeria), la reunire ar mai putea să apară unele noutăți.

Conducerea clubului severinean mai poartă negocieri cu câțiva jucători, care ar urma să acopere golurile lăsate după despărțirea de zece dintre componenții din tur. Primii jucători la care s-a renunțat au fost mijlocașii Alin Coțan și Daniel Oprea, urmați de golgheterul Laurențiu Boroiban, care a intrat în conflict cu antrenorul Bondrea și a preferat să plece la Alro Slatina.

„Vom rezilia contractele cu mai mulți jucători, dar ne aflăm și în tratative cu câțiva fotbaliști, pentru completarea lotului. Vom mai face unele transferuri”, a spus președintele Gheorghe Constantin.

articol și foto de Mircea OGLINDOIU

11 Jan. 2012, 21:26 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă