Seso pregătește sezonul de primăvară

05 Jan. 2012, 18:25 Bursa transferurilor
Seso pregătește** sezonul de primăvară

După un tur de campionat destul de bun, reușit de gruparea lui Vali Șandru, numai înfrângerea din ultima etapă pe teren propriu în fața Olimpiei Satu Mare, a văduvit echipa din Câmpia Turzii de ocuparea locului 3 în seria C6. La începutul sezonului, nici cei mai optimiști suporteri nu credeau într-o evoluție bună, după despărțirea de mai mulți jucători experimentați, dar după cum au evoluat lucrurile se vede de departe că Vali Șandru a reușit din mers să acopere așa zisele găuri.

Posibilă plecarea lui Adrian Fertea

În inter sezon este normal ca fiecare echipă care dorește mai mult decât a realizat să-și completeze lotul pentru sezonul de primăvară. Tehnicianul Valentin Șandru i-a dorit pe mijlocașul Sergiu Costea și portarul Bogdan Fărcaș, foști jucători ai Unirii Alba Iulia, iar conducerea a obținut acordul celor doi. Cei de la Seso mai sunt în discuții cu câțiva jucători, dar deocamdată nu le-au făcut publice numele. Se vorbește de un fundaș central, un mijlocaș de bandă și un vârf de atac, ultimul ar trebui să-l înlocuiască pe Adrian Fertea, care este pe cale să se despartă de cei de la Seso. El a mai fost văzut cu ceva timp în urmă de cei de la Ceahlău Piatra Neamț, Pandurii Târgu Jiu și Gaz Metan Mediaș.

,,Am avut un tur de campionat destul de bun, iar dacă pe axul central al defensivei, nu am fi greșit atât de mult, locul în clasament la finalul turului era cu totul altul. În ideea întăririi lotului, am obținut semnăturile a doi jucători importanți spun eu, care pot face diferența oricând. Este vorba de Sergiu Costea și portarul Bogdan Fărcaș. Pe lângă cei doi mai suntem în discuții cu câțiva jucători, dar până nu vom semna cu ei nu vă pot spune numele acestora. Vom căuta să omogenizăm relațiile de joc, așa că în sezonul de primăvară nu vom juca sub presiune, obiectivul nostru fiind o clasare cât mai bună în prima jumătate a clasamentului, a declarat Valentin Șandru, antrenor principal Seso.
La finalul turului Seso Câmpia Turzii, ocupă locul 6 cu 26 de puncte în clasamentul seriei C 6.

Articol scris de Ioan ARION

05 Jan. 2012, 18:25 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă