Sergiu Costea a plecat de la Alba!

27 Sep. 2011, 23:30 Bursa transferurilor
Sergiu Costea** a plecat de la Alba!

Sergiu Costea, atacantul Unirii Alba Iulia, a părăsit astăzi Unirea Alba Iulia printr-o decizie unilaterală, deranjat de un reproș care i s-a adus. Jucătorul ce a a pus umărul la promovarea din 2008 a Unirii în Liga I nu este la primul act de indisciplină, o situație similară întâmplându-se și în turul sezonului trecut.

Președintele clubului, Ioan Dida, s-a declarat profund dezamăgit de atitudinea fotbalistului.

„Costea nu a fost exclus, el a decis să părăsească echipa, în urma unei discuții în care i s-a reproșat randamentul scăzut din ultimele etape. Pur și simplu s-a ridicat de la masă și a plecat! Mai apoi am aflat că și-a făcut bagajele și a dispărut de la echipă. Consiuliul de administrație se va întâlni pentru a discuta viitorul jucătorului, însă, dacă e să mă întrebați pe mine, e exclus să se întoarcă, ținând cont de atitudinea pe care a avut-o”, a declarat președintele Unirii Alba Iulia, Ioan Dida.

Gherman: „A plecat la RMN”

Pe de altă parte, antrenorul echipei, Stelian Gherman, a negat conflictul, declarând că atacantul a plecat să își facă un control medical.
„Eu nu știu nimic de vreo excludere sau plecare a lui Costea. El a mers la Cluj să își facă un RMN, avea dureri la spate”, a spus Stelian Gherman.

325 de minute a bifat Costea în primele 6 etape ale acestui sezon.

Articol scris de Mihai CINPOERU

27 Sep. 2011, 23:30 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă