Sepsi OSK ia după ea în Liga 1 pe unul dintre golgheterii Ligii 2. Noua achiziție a covăsnenilor a fost dorită și de un alt club din prima ligă

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Jun. 2017, 13:40 Actualizat: 15 Jun. 2017, 15:03 Bursa transferurilor
Sepsi OSK ia după ea în Liga 1 pe unul dintre golgheterii Ligii 2.  Noua achiziție a covăsnenilor a fost dorită și de un alt club din prima ligă

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe ia după ea în Liga 1 și unul dintre cei mai buni jucători din Liga 2, unul dintre golgheterii campionatului. Nu este vorba despre atacantul Attila Hadnagy, fiindcă el oricum avea locul asigurat în lotul echipei covăsnene, ci despre Claudiu Herea (27 de ani), al șaptelea marcator al sezonului, cu 17 reușite, o cifră deloc de neglijat. Herea a semnat pe 3 ani cu Sepsi.

Mijlocașul ofensiv al echipei CS Balotești a fost cel mai bun jucător al ilfovenilor în sezonul recent încheiat și a fost dorit la Sepsi și înaintea startului campionatului, dar și pauză de iarnă, însă transferul nu s-a realizat. De Herea, fratele mult mai cunoscutului Ovidiu Herea, s-a interesat în ultima perioadă și FC Botoșani, însă formația covăsneană a avut câștig de cauză în a-l transfera.

„Noua achiziție a clubului nostru este Claudiu Herea. Fostul jucător al Viitorului Constanța a sosit de la Balotești și a semnat un contract pe 3 ani cu Sepsi OSK. Succes, Claudiu!”, a anunțat astăzi formația covăsneană pe pagina de facebook a clubului.

În cele 32 de meciuri jucate în sezonul recent încheiat pentru CS Balotești, dintre care în 30 a fost titular, Claudiu Herea a înscris 17 goluri, fiind al șaptelea marcator al campionatului Ligii 2, acolo unde lider a fost Remus Chipirliu, cu 30 de goluri.

În cariera sa, Claudiu Herea a mai evoluat în Liga 2 pentru Victoria Brănești și Viitorul și Rapid, în timp ce în Liga 1 a strâns 15 meciuri, pentru Viitorul. Herea este al doilea transfer realizat de Sepsi OSK după promovare, primul fiind fundașul Constantin Grecu (29 de ani), de la Pandurii Târgu Jiu.

La Sepsi OSK nu va continua Vlad Olteanu, fundașul împrumutat în partea a doua a sezonului de la Dinamo. Internaționalul de tineret va merge în cantonament cu echipa bucureșteană după ce se va întoarece de la selecționata lui Daniel Isăilă.

În altă ordine de idei, în perioada 26 iunie – 4 iulie, Sepsi OSK va efectua un stagiu de pregătire la BükfürdÅ‘ (Ungaria), unde echipa va susține trei meciuri de pregătire. Adversare vor fi Gyirmót (Ungaria), pe 28 iunie, Maribor (Slovenia), pe 1 iulie, și Dinamo Zagreb (Croația), pe 4 iulie.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Jun. 2017, 13:40 Actualizat: 15 Jun. 2017, 15:03 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă