Selagea a semnat cu Olimpia: „Aici e un lot valoros cu care putem face performanță”

Selagea a semnat cu Olimpia:**

Olimpia Satu Mare a mai bifat un transfer sonor în această iarnă. După ce în ultimele două amicale a evoluat pentru echipa din Seria a II-a a Ligii 2, cu Șoimii Pâncota (3-1) și UTA Bătrâna Doamnă (1-2), Ciprian Selagea a ajuns la un acord cu conducătorii Olimpiei și a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon.

Fostul mijlocaș al Rapidului era liber de contract și acum speră să ajute Olimpia să prindă play-off-ul. „Știu că e concurență serioasă pentru un post de titular, dar sper să-i conving pe antrenori că merită să joc și îmi doresc mult să ajut Olimpia în îndeplinirea obiectivului. Mă simt bine la echipă, pe câțiva dintre colegi îi știam așa că nu mi-a fost greu să mă acomodez. Nu cred că e un pas înapoi că am ales Olimpia. Aici e o atmosferă bună, un lot valoros cu care putem face performanță”, a spus, citat de gazetanord-vest.ro, Selagea

Jucătorul de 25 de ani originar din Alba Iulia a trecut peste dezamăgirea despărțirii de Rapid. „Asta e viața. Noi am dus greul, am promovat în liga 1. Apoi am dat gol în Cupa Ligii după care brusc n-a mai fost nevoie de mine. Și apoi de mulți alți colegi cu care am evoluat în eșalonul doi pentru Rapid. Am vorbit cu fostul meu coleg din Giulești, sătmăreanul Daniel Lung și el m-a sfătuit să aleg Olimpia” a mai spus mijlocașul.

În cariera sa, Selagea a mai jucat pentru Unirea Alba Iulia, FC Bihor și Rapid București.

Pe aceeași temă