Sebișul anunță transferul lui Keita, senegalezul pe care Baia Mare îl prezenta în noiembrie. Arădenii l-au luat și căpitanul de la Becicherecu Mic

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 Jan. 2016, 16:57 Actualizat: 10 Jan. 2016, 17:19 Bursa transferurilor

Campania de achiziții a celor de la Național Sebiș vorbește de la sine despre obiectivul echipei pentru campania de primăvară. După portarul Bujor și mijlocașul Săulescu, „oficialii” grupării de pe malul Crișul Alb și-au mai asigurat serviciile a doi fotbaliști de calitate, unul dintre ei având meciuri și în Liga 1.

Souleymane Keita este senegalez, are 28 de ani și ultima oară a făcut parte din lotul lui ACS Poli Timișoara. În România, mijlocașul ofensiv a mai evoluat la FC Botoșani, Gloria Bistrița și CSMS Iași. „Îl așteptăm la Sebiș săptămâna viitoare la reunire. Acum este plecat acasă, în Senegal, dar și-a dat acordul pentru a evolua la Sebiș. E un fotbalist important pentru noi”, a punctat Călin Cojocaru, managerul „alb-albaștrilor”.

Interesant este faptul că pe 19 noiembrie 2015, FCM Baia Mare, actualul lider al Seriei a II-a a Ligii 2, anunța că l-a transferat pe jucători senegalez.

Din retur, în centrul liniei mediane va apărea și Lucian Zurbagiu (24 de ani, foto jos). Căpitanul celor de la Mama Mia Becicherecu Mic consideră că e timpul să facă o schimbare și un pas în față în cariera sa. „Sunt de 7 ani la Becicherec, am crescut practic cu acest club. Am evoluat un singur sezon în Liga a IV-a, restul doar în Liga a III-a. Vin la o grupare ce are condiții mai bune, cu care îmi propun să promovez la finalul acestui sezon. Chiar sunt pregătit să dau totul din mine, am depășit perioada mai puțin fericită din cariera mea, cu acea accidentare de la genunchi”, a declarat mijlocașul central util pe ambele faze ale jocului.

Într-adevăr, Zurbagiu a ratat returul ediției trecute de campionat, dar a revenit cu succes pe gazon în stagiunea de toamnă.

Sursa: Sport Arad

 

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 Jan. 2016, 16:57 Actualizat: 10 Jan. 2016, 17:19 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă