Sebișul a renunțat și la Situwe, dar are și jucători indispensabili

Sebișul a renunțat și la Situwe, dar are și jucători indispensabili

De pe poziția a șaptea în seria a V-a a eșalonului trei, Național Sebiș nu mai poate avea aspirații mari în acest sezon, dar, cu toate astea, nu concepe să coboare mai jos în clasament până la finalul stagiunii. Pe de altă parte, conducerea clubului anunță un retur de austeritate, în acest sens renunțându-se deja la câțiva jucători, iar alții urmând a fi împrumutați la alte echipe cel puțin până în vară.

„Nu ni se întâmplă doar nouă, majoritatea cluburilor de fotbal din România trec prin momente grele din punct de vedere financiar. Avem niște restanțe la jucători și stafful tehnic, pe care le vom onora în următoarele zile și vom intra în normalitate. Cei care ies acum în presă și se plâng că nu au fost plătiți la timp să-și aducă aminte că au fost ajutați cu alte ocazii”, a precizat Gheorghe Feieș, președintele de onoare al grupării de pe malul Crișului Alb.

După cum se știe, sebișenii au renunțat deja la Berar, Țârlea, Capătă și Buștea, iar Budur, Necșulescu și Cornea au fost informați să-și găsească alte echipe până la finele campionatului. Între timp, i s-a reziliat contractul și căpitanului echipei. „Ne-am despărțit amiabil și de Situwe. Este un jucător valoros, dar, din păcate, nu mai putem conta pe el din cauza faptului că are probleme la ligamentele gleznei. În schimb, la jucători ca Merșca, Șoltez, Jude, Ember, Bozian, Coțan, Ivancea sau Riviș ținem foarte mult să rămână cu noi. Același lucru este valabil și pentru tinerii Siminiceanu, Avădanei sau Botiș. O să mai promovăm și câțiva jucători talentați de la echipa a doua, dar ne vom orienta și spre alți fotbaliști care ne-ar putea ajuta pe termen mediu și lung”, ne-a mai mărturisit primarul Sebișului.

În fine, Naționalul s-ar putea confrunta cu problema antrenorului pentru retur și asta pentru că, din câte se pare, Roland Nagy nu ar mai intenționa să se întoarcă la Sebiș din 15 februarie, când este programată reunirea echipei. Până una alta, conducerea clubului nu-și face probleme în acest sens.

„Domnul Nagy mai are contract cu noi până în vară și, deocamdată, nu ne-a spus că ar dori să nu și-l respecte. Dar, dacă va face asta, vom găsi destui antrenori dispuși să vină la Sebiș, chiar și dintre cei care au mai fost aici. Cu toți am rămas în relații bune, poate mai puțin cu Oprescu, despre care oricum nu se pune problema să mai revină la noi. Un singur lucru e sigur, va trebui să ne calculăm bine pașii pentru retur, fiindcă nu ne mai permitem cheltuielile din prima parte a sezonului”, a adăugat Feieș.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă