Sebastian Huțan și Robert Iacob la Cluj

18 Jul. 2009, 14:31 Bursa transferurilor
Sebastian Huțan și Robert Iacob** la Cluj

Mijlocașul Robert Iacob și portarul Sebastian Huțan au semnat, vineri, contracte pe doi ani cu gruparea din liga a II-a Universitatea Cluj, și s-au alăturat, sâmbătă, noilor coechipieri, aflați în cantonamentul de la Poiana Brașov.

 

Cei doi au semnat contracte pe doi ani, cu drept de prelungire pentru încă un sezon.

 

Portarul Sebastian Huțan a declarat, sâmbătă, că își dorește să revină cât mai repede în Liga I. "Am fost atras de planul gândit de cei de la Universitatea. Vreau să revin cât mai repede în Liga I. Am mai avut discuții și cu alte echipe, dar cei mai serioși au fost cei de la Cluj", a spus jucătorul.

 

La rândul său, Robert Iacob (28 de ani), a precizat că acest transfer este un pas înainte în carieră: "Am ajuns la o echipă cu tradiție, cu mulți suporteri, ar fi frumos să promovăm încă din acest sezon".

 

Cei doi fotbaliști au venit la Cluj liberi de contract, după ce în sezonul trecut au evoluat la Liberty Oradea, tot în Liga a II-a.

 

În cantonamentul la Poiana Brașov, formația Universitatea Cluj a învins, sâmbătă, cu scorul de 3-1, formația din liga a III-a ASC Berceni, într-un meci amical.

 

Sursă: Mediafax
 

18 Jul. 2009, 14:31 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă