Puși pe liber, foștii jucători ai Fortunei au cautare

Puși pe liber, foștii jucători ai Fortunei au cautare

Câțiva dintre jucătorii de la Fortuna Poiana Câmpina care au devenit liberi de contract după înțelegeri cu clubul, prin care au renunțat la banii pe care-i aveau de primit, au fost imediat „vânați” de alte echipe, dornice de jucători „bunicei” și… gratis.

Astfel, Cioinac se află în vederile celor de la Farul Constanța, Honciu este în tratative cu Chindia și Farul, alți doi jucători fiind „trimiși” la Dinamo: portarul Justin Popescu și fundașul stânga Alin Damian. Cei doi au transferurile către Dinamo parafate de ambele cluburi, singurul lucru care lipsește fiind semnătura lor, Fortuna alegându-se cu un procent de 30% din drepturile federative la un viitor transfer.

Ceea ce înseamnă că echipa nu o să dispară, urmând să continue, în Liga a II-a, cu „ce s-o mai găsi”, sau să rămână în Liga A Prahova, cu echipa „satelit”, făcându-se unele demersuri în acest sens.

Fortuna are de rezolvat, pentru continuarea activității, datoriile către ANAF, precum și unele sume datorate către FRF și AJF, dar cuantumul acestora nu „sperie”, dacă se va dori rămânerea într-o competiție.

Articol scris de Marian Dima

Pe aceeași temă