„Se pare că fiecare a înțeles că este important să tragem la aceeași căruță”

23 Aug. 2012, 12:04 Bursa transferurilor

George Negruț este unul dintre jucătorii ce au sosit în această vară la cei de la FC Argeș. Mijlocașul central are o poveste interesantă și a ajuns să evolueze la cel mai important club din județul nostru după ce a fost componentul uneia dintre cele mai importante echipe din fotbalul moldovean. Acesta a jucat timp de doi ani la multipla campioana vecinilor de peste Prut, Sheriff Tiraspol.

– Cum te simți la FC Argeș?
– Am găsit un grup unit la FC Argeș și sunt foarte mulți jucători tineri, fotbaliști ce ne pot ajuta în viitorul campionat. Nu o să fie deloc o misiune ușoară să obținem rezultate importante, dar cred că putem face lucruri frumoase.

– Cum te înțelegi cu colegii de echipă?
– Mă înțeleg foarte bine cu fiecare coleg de echipă pentru că din câte se pare fiecare a înțeles că este important să tragem la aceeași căruță și să obținem rezultatele pe care ni le dorim. Dacă echipa va promova, vom avea și noi de câștigat. Avem interese comune și de aceea trebuie să fim foarte atenți în campionat.

– De ce ai ales FC Argeș?
– FC Argeș mi se pare unul dintre cluburile de tradiție din fotbalul românesc pentru că de aici au plecat nume importante în fotbalul nostru. Mie mi se pare că este unul dintre cluburile de tradiție și care trebuie să aibă tot timpul un loc în Liga I. Sunt în prima divizie echipe ce poate că nu au nici pe jumătate istoria echipei de aici și cred că acest lucru este dureros pentru fiecare în parte.

– Unde ai mai jucat înainte de a veni la Pitești?
– O parte frumoasă din cariera mea am petrecut-o la Sheriff Tiraspol, cea mai importantă echipă din fotbalul din Moldova. Am jucat acolo doi ani de zile și pot să spun că a fost o perioadă frumoasă pentru mine.

– Sunt condiții bune la echipa de acolo?
– Sheriff Tiraspol are o bază de antrenament și de pregătire cu mult mai bună față de ceea ce avem noi în România. Nu sunt multe echipe de la noi care se pot lăuda cu acest lucru. Sunt cluburi la noi ce nu ajung la nivelul de pregătire pe care îl au cei de acolo. Au o bază sportivă foarte bună și de asta și câștigă campionatul în fiecare an.

– Din punct de vedere fotbalistic cum stau lucrurile?
– Campionatul din Moldova nu este la fel de puternic ca al nostru. Există o diferență foarte clară între ce jucăm noi aici și ce au ei acolo. Campionatul nostru este unul mult mai valoros și tocmai de aceea le este și greu echipelor de acolo să obțină rezultate importante în cupele europene.

– Ce îți dorești să realizezi cu FC Argeș?
– Sper să pot să reușesc o promovare în Liga I pentru că acest lucru este cel mai important pentru noi. Cred că putem să obținem o promovare, dar va fi o misiune dificilă în această competiție.

Șanse mici să mai apară modificări la echipă

Antrenorul echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu, anunță că sunt șanse mici să mai apară schimbări importante cu privire la componența echipei pentru debutul sezonului viitor din Liga a II-a la fotbal.

„În mare parte acesta va fi lotul pe care mă voi baza în sezonul viitor din Liga a II-a la fotbal. Sunt șanse să mai apară ceva schimbări, dar acestea nu pot să vină decât până la finalul acestei săptămâni. O să vedem dacă mai putem face ceva schimbări cu privire la componența lotului, dar dacă până se termină săptămâna nu o să apară nimic, foarte probabil că echipa noastră aceasta va rămâne. Trebuie să mergem înainte cu ceea ce avem și eu am încredere în băieții mei. Indiferent dacă vor mai urma sau nu vor mai veni jucători la echipa noastră eu cred că trebuie să lucrăm cu mare atenție în campionatul ce urmează”, a declarat Viorel Dumitrescu.

Sursa: FC Argeș

23 Aug. 2012, 12:04 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă