Se desparte Muțiu de Petrolul?

06 Jul. 2009, 12:45 Bursa transferurilor
Se desparte Muțiu de Petrolul?

Constantin Iulian Muțiu a fost transferat la Petrolul Ploiești în urmă cu trei sezoane. El era, în acea perioadă, golgheter al Gloriei Buzău și a crezut că a făcut o alegere bună atunci când a optat pentru Petrolul, o echipă care avea șanse să joace în prima ligă. Așa credea Muțiu, care, între timp, a trebuit să asiste din postura de jucător al Petrolului, la promovarea echipei pe care tocmai o părăsise, Gloria Buzău.

 

Apoi, Muțiu și-a văzut de joc la Petrolul și a devenit, acum două sezoane,  golgheter și la echipa lupilor galbeni. Golurile lui nu au ajutat, însă, gruparea ploieșteană să promoveze. Mai mult decât atât, în sezonul recent încheiat, Muțiu a fost „omul de sacrificiu”, pe postul său, acela de atacant central, fiind preferat de antrenorul de atunci, Sebi Tudor, juniorul care trebuia să apară obligatoriu în primul 11 al Petrolului.

 

Muțiu a fost tentat, la un moment dat, să răbufnească, dar s-a abținut și a înțeles că un jucător profesionist trebuie să se pună în folosul echipei din care face parte.

 

Chiar și în aceste condiții, atunci când Vivi Răchită a întocmit lista cu jucătorii pe care ar vrea să mizeze în viitorul sezon, Muțiu nu s-a regăsit printre aceștia, deși caracterul său și calitățile de vârf autentic l-ar fi recomandat pentru o menținere în lot.
 

 

Sursă: prahovasport.ro
 

06 Jul. 2009, 12:45 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă