Schimb de fotbaliști între Rapid și Sporting

03 Aug. 2012, 12:22 Bursa transferurilor
Schimb de fotbaliști** între Rapid și Sporting

Din dorința de a promova cât mai mulți fotbaliști tineri și de a deveni o veritabilă pepinieră pentru echipele din jur, gruparea suceveană Sporting va aborda cu un lot total schimbat viitorul sezon al Ligii a III-a. În aceste condiții, pentru a face loc în primul unsprezece jucătorilor de perspectivă care fac parte acum din lotul lărgit, conducerea clubului a decis să se despartă de o bună parte din senatorii de drept din campionatul trecut. Unii dintre ei vor pleca pentru că se impunea în cazul lor să facă un pas înainte în carieră, în vreme ce la alți jucători s-a renunțat deoarece, în opinia oficialilor de la Sporting, nu au suficient potențial să-și depășească condiția actuală. Astfel, portarul Jan Turiță, fundașul Constantin Ferariu, mijlocașul Cornel Căinari și atacantul Alex Buziuc vor schimba cel mai probabil vestiarul, fiind doriți la Rapid de antrenorul Ovidiu Murariu.

„Sunt patru fotbaliști cu reale calități, care pot să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele pe care ni le-am propus. Odată cu venirea lor, pot spune că am la dispoziție un lot mult mai echilibrat, a crescut concurența pe posturi, iar variantele pentru alcătuirea unui prin unsprezece sunt și mai variate. Cum am mai spus, eu mi-i doresc, sper să ne înțelegem în ce privește contractele și să-i putem legitima”, a declarat Ovidiu Murariu.

Alți trei fotbaliști, este vorba de Florin Ailenei, Nicușor Kuruc și Alexandru Filip au fost puși pe lista de transferări, ei având astfel cale liberă să-și continue cariera în altă parte.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

03 Aug. 2012, 12:22 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă