SC Bacău și-a prezentat achizițiile. Popovici vorbește de play-off, Ciocoiu de sponsorizări și stadion

SC Bacău și-a prezentat achizițiile.** Popovici vorbește de play-off, Ciocoiu de sponsorizări și stadion

SC Bacău, a șasea clasată din Seria I a Ligii 2 după desfășurarea a 18 etape din acest sezon, și-a prezentat, miercuri după-amiază, într-o conferință de presă, cei patru jucătorii pe care i-a achiziționat în această iarnă. Adrian Gheorghiu, Alexandru Belecciu, Alexandru Giurgiu și Alessandro Masella, însoțiți de antrenorul Cristian Popovici și președintele Cristian Ciocoiu, au vorbit despre trecerea lor la echipa băcăuană, grupare cu care țintesc accederea în play-off.

M-am reîntors cu emoție la Bacău. Am plecat de aici acum zece ani, când echipa era tot în liga secundă. Am ales cu sufletul, m-am întors acasă”, a spus Gheorghiu, citat de site-ul oficial al clubului băcăuan. Mijlocașul a evoluat în prima parte a sezonului pentru Ceahlăul, club de la care vine și Masella. „Sunt fericit că sunt la SC Bacău, unde am fost primit foarte bine”, a spus italianul în vârstă de 19 ani.

„La SC Bacău am găsit un grup foarte unit, a spus și Giurgiu, fundaș albaiulian care în cariera sa a jucat în Liga 1 pentru CS Turnu Severin, Astra și care a mai trecut și pe la Dinamo sau Farul. Mă bucur că am ajuns la SC Bacău, a declarat și fundașul băcăuan Belecciu, care revine la Sport Club după împrumutul la Aerostar.

Popovici: „Obiectivul nostru este să jucăm în play-off”

Sâmbătă, de la ora 11:00, SC Bacău e programată să joace pe teren propriu împotriva Oțelului Galați, echipă care momentan are activitatea întreruptă, nu are bani și nici mari speranțe că poate continua în campionat. Nu pot să spun foarte multe despre Oțelul Galați. Știm doar că au activitatea suspendată până pe 25 februarie. Nu știm dacă vin sau nu vin sâmbătă, dar am înțeles că au mai rămas cinci-șase jucători din vechea echipă. Este misiunea mea să mobilizez echipa pentru jocul de sâmbătă pentru că obiectivul nostru este să jucăm în play-off, iar cele trei puncte sunt extrem de importante”, a spus, citat de aceeași sursă, și antrenorul principal Cristian Popovici.

Ciocoiu: „Totul se învârte în jurul stadionului”

Președintele SC Bacău, Cristian Ciocoiu, a vorbit în cadrul conferinței de presă despre situația actuală a clubului. „Din păcate, locul nostru este în acest moment în liga secundă. Ar însemna să visăm să vorbim acum de prima ligă. Totul se învârte în jurul stadionului pentru că la ora actuală condițiile nu sunt de anul 2016. Vom încerca să dăm o mai mare atenție copiilor, pentru că ei sunt viitorul. Unii vor fi fotbaliști, iar alții suporteri. Trebuie să investim în viitor. Din păcate, totul se leagă de bani”, a spus Ciocoiu, care a vorbit și de sponsorizări: „Eu văd contractele de sponsorizare ca un parteneriat. Din păcate, noi nu prea avem ce să oferim pe Letea. Alta ar fi situația pe un stadion de pretențiile anului în care suntem. Avem o sponsorizare din partea celor de la Dedeman care ne oferă un suport financiar, dar în special unul moral. Este un semn că în Bacău se vrea fotbal”.

Foto: SC Bacău

Pe aceeași temă