SC Bacău s-a reunit pentru un ultim antrenament pe anul 2015, în jurul porcului! Patru jucători s-au „înecat” cu șoriciul. Au fost dați afară

Jucătorii și staff-ul echipei SC Bacău s-au reunit joi, 17 decembrie, pentru ultima dată în acest an 2015. Componenții clubului din Liga 2 au uitat de fotbal pentru câteva ore și au sărbătorit înainte de Crăciun prin sacrifirea unui porc. Băcăuanii s-au luptat la baza sportivă „Letea” cu șoriciul și produsele culinare rezultate în urma tăierii grăsunului care bătea bine suta de kilograme.

„Era normal să avem o ultimă întâlnire organizată în acest an. 2015 a fost un an greu pentru noi și, la începutul anului, nu puțini erau cei care spuneau că ne desființăm. Din fericire, încă existăm și țin să mulțumesc celor care ne-au fost alături, jucători, conducere tehnică sau angajați ai clubului, sponsori și toți cei care ne-au susținut. Nu în ultimul rând vreau să mulțumesc publicului care ne-a sprijinit și îmi doresc ca în anul care vine numărul spectatorilor să crească, iar evoluțiile noastre să-i mulțumească”, a spus, citat de site-ul clubului din Liga 2, președintele Cristian Ciocoiu.

Grumezescu primește încă o șansă, nu și alți patru jucători

Totuși, antrenorul Cristian Popovici a profitat de această reunire pentru a-i anunța și cei patru jucători pe care nu se va mai baza în a doua parte a acestui sezon. Pe lista disponbilizaților s-a aflat, conform ziarului Deșteptarea, Radu Sascău (30 ani, fundaș – 10 meciuri), Georgel Pungă (21 ani, mijlocaș – 11 meciuri), juniorul Liviu Antim (18 ani, mijlocaș – 2 meciuri) și Andrei Pavel (23 ani, atacant – 6 meciuri și 1 gol). În timp ce Robert Grumezescu (22 ani, atacant – 4 meciuri) a mai primit o șansă din partea staff-ului tehnic, Popovici considerând că nu i-a dat destule șanse să se afirme.

Altfel, niciun alt jucător din lot nu și-a manifestat, deocamdată, dorința de a pleca de bună voie de la SC Bacău, în timp ce președintele Cristian Ciocoiu a anunțat un număr de patru posibile achiziții, printre acestea aflându-se fostul mijlocaș de la FCM Bacău și Ceahlăul, Adrian Gheorghiu.

SC Bacău se va reuni pe 11 ianuarie 2016, urmând ca la finalul lunii respective să plece într-un cantonament centralizat.

Foto: SC Bacău

Pe aceeași temă