SC Bacău a luat un italian, fost jucător la Ceahlăul. Popovici explică de ce a decis să-l achiziționeze

SC Bacău a luat un italian, fost jucător la Ceahlăul.** Popovici explică de ce a decis să-l achiziționeze

Liber de contract după ce s-a despărțit de Ceahlăul Piatra Neamț, italianul Alessandro Masella (19 ani) va continua să joace pentru o echipă din România. Fundașul crescut la tineretul Perugiei s-a pregătit săptămâna trecută sub comanda antrenorului Cristian Popovici și l-a convins că merită să-i acorde o șansă la Sport Club Bacău.

Masella, un jucător de 1,95 metri, a evoluat în șapte meciuri pentru Ceahlăul în prima parte a actualului sezon al Ligii 2, însă accidentările l-au ținut apoi pe tușă. Refăcut, fundașul italian speră acum să impresioneze la SC Bacău. „Are talie, este tânăr și, în plus, evoluează pe un post, cel de fundaș central, unde îmi doream oricum o completare de lot”, a declarat, pentru Deșteptarea, antrenorul Cristi Popovici.

Noua achiziție a băcăuanilor va debuta într-un meci amical chiar împotriva fostei sale echipe, Ceahlăul, miercuri, de la ora 15:30, pe sinteticul de la Piatra Neamț.

Altfel, amicalul pe care SC Bacău l-a avut programat sâmbăta trecută cu Aerostar Bacău a fost anulat din cauza lipsei unui teren cu condiții bune de joc.

Pe aceeași temă