Săulescu și Lupu au lăsat Caransebeșul pentru o echipă din Liga a 3-a. Ambii jucători recunosc pasul făcut înapoi, însă au ambiții mari

Profitând de situația dezastruoasă de la FC Caransebeș, echipă care e la un pas de desființare, Măgura Cisnădie, a 13-a clasată în Seria a IV-a a Ligii a 3-a, a dat lovitura și a convins doi jucători gugulani să i se alăture în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Gruparea sibiană pregătită de Ioan Luca i-a achiziționat pe Dragoș Săulescu (23 ani) și Sabin Lupu (22 ani), însă este aproape să-l transfere și pe Giani Stoichițoi, de la FC Viitorul, anunță Sibiu Sport.

Ambii mijlocași laterali foști la FC Caransebeș au fost convinși să vină la Cisnădie de antrenorul principal de la Măgura, cu toate că trecerea de la Liga 2 la Liga 3 e considerat un pas înapoi. „Eu am mai avut o experiență cu domn profesor (n.r. Ioan Luca). Când a aflat că s-a desființat echipa el m-a contactat. Eu am venit să fac treabă, să dau multe goluri. Este un pas înapoi, dar sper să revin din nou pe a doua scenă fotbalistică și de ce nu în prima ligă”, a declarat, citat de sbsport.ro, Sabin Lupu.

„Am ajuns la Măgura Cisnădie la rugămintea domnului profesor. Este un pas înapoi, dar în mare parte am venit să joc, să demonstrez că putem urca împreună în Liga a 2-a. Este o serie, nu grea, sunt echipe cu care ne putem lupta cot la cot”, a punctat, pentru aceeași sursă, și Dragoș Săulescu, care până să semneze cu Măgura era curtat de Național Sebiș, a patra clasată din aceeași serie.

„Peste tot la Liga a 2-a cluburile au probleme cu banii. Primarii știți cum sunt, promit bani, președinții la fel. Dacă tot ne-am desființat cu Caransebeș, nu am luat banii de două luni, eu zic că Primăria a fost de vină și nu conducerea clubului”, a mai spus Săulescu, întrebat de situația fostei sale echipe.

15 meciuri și 4 goluri a bifat Sabin Lupu în acest sezon pentru FC Caransebeș

16 meciuri și 4 goluri sunt cifrele lui Dragoș Săulescu la FC Caransebeș în prima parte a sezonului

Pe aceeași temă