Șase fotbaliști noi la Callatis 2012 Mangalia

Șase fotbaliști noi** la Callatis 2012 Mangalia

Nou-promovata în Liga a III-a de fotbal Callatis 2012 Mangalia s-a reunit ieri, la baza proprie, iar primul antrenament l-a efectuat la Neptun, sub conducerea antrenorului Mugurel Cornățeanu. Terenul din aceeași stațiune va găzdui toate ședințele de pregătire ale echipei până la primul cantonament, pe care Callatis 2012 vrea să-l efectueze în Bulgaria, din 22 iulie.

Lotul actual este format din 24 de jucători. Nu a plecat nimeni, venind în plus șase fotbaliști: Hânțăscu, Păiuș, Tudorache, Blăniță (de la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”), Sescioreanu și Marian Dan (liberi de contract). Ieri, patru dintre jucători (Taciuc, Păiuș, Hânțăscu și Posteucă) au absentat, fiind învoiți.

„Săptămâna viitoare, stabilim ultimele detalii cu Primăria Mangalia. A rămas să fixăm obiectivul, așteptând un răspuns concret din partea autorităților locale. În mare, obiectivul va fi promovarea imediată în Liga a II-a, caz în care vom mai avea nevoie de trei-patru jucători cu experiență. De asemenea, va fi nevoie și de completarea staff-ului tehnic cu un antrenor de portari și cu un preparator fizic”, a declarat Alexandru Luchici, vicepreședintele executiv al Callatis 2012 Mangalia.

 

Sursa: Ziua Constanța

 

Pe aceeași temă