Săndulescu a fugit la FC Olt!

23 Jul. 2012, 17:39 Bursa transferurilor
Săndulescu** a fugit la FC Olt!

FC Olt Slatina continuă campania de achiziții. După transferurile jucătorilor Alexandru Marin (CS Turnu Severin), Victor Dima (Concordia Chiajna) și George Roșca (CSM Râmnicu Vâlcea), un alt fotbalist s-a alăturat lotului pregătit de Dan Oprescu, aflat în stagiul pregătitirii centralizate la Poiana Brașov.

Oficialii clubului au ajuns la un acord cu mijlocașul la închidere de 27 de ani Dan Săndulescu. Acesta a evoluat în sezonul precedent la formația ce a retrogradat din Liga I, CS Mioveni. Fotbalistul a ajuns, joi seara, în cantonamentul de la Poiana Brașov.

Deși săptămâna trecută semna­se un contract pe trei sezoane cu FC Argeș și se deplasase cu piteștenii în canto­na­mentul de la Sfântu Gheor­ghe, fundașul a anunțat staff-ul tehnic că a primit o ofertă de la FC Olt prin intermediul u­nui impresar, după care și-a fă­cut bagajele și a plecat la Po­iana Brașov, unde se pregătesc oltenii.

Antrenorul lui FC Argeș, Viorel Dumi­tres­cu, spune că nu l-a putut îm­piedica să plece: „Săndulescu nu mai face parte din lotul nos­tru. Acesta a plecat joi, după ce a primit o ofertă de la FC Olt prin intermediul unui impresar. Con­tractul semnat cu noi nu era încă înregistrat la Federație, așa că a putut să plece. Nu a avut o ati­tudine de profesionist. Nu pu­team să îi punem piedică, pentru că a fost dorința lui să se ducă la o altă echipă. Nu vreau să țin pe nimeni cu forța. A plecat la bani mai mulți și nu l-am putut opri. Era un jucător cu experiență, în­să nu pot să plâng după el. Vom căuta soluții pentru a acoperi a­cest post. Momentan, pe acest post îi mai avem pe Botea, Li­sandru și Negoiță, dar vom că­uta un fotbalist de valoare”.

FC Olt Slatina va reveni din stagiul pregătirii centralizate de la munte la sfârșitul săptămânii.

Foto: Gazeta Nouă

23 Jul. 2012, 17:39 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă