Săndoi schimbă tactica: va promova la FC Argeș tineri jucători. Cele două noutăți din lot

Pentru al doilea cantonament pe care FC Argeș l-a început la Curtea de Argeș, Emil Săndoi a luat în lot și doi tineri jucători, unul de la grupa 1999 a clubului, pregătită de Augustin Eduard și Paul Ciobanu, și altul de la Sporting Pitești. Cum echipa nu are drept de promovare în Liga 1 nici în noul sezon, stafful tehnic a decis să dea credit mai multor juniori promițători. Fundașul Alexandru Borțosu (foto jos) și mijlocașul Răzvan Olteanu (foto mic) au fost aduși la prima echipă.

Borțosu are 19 ani și a fost folosit de Emil Săndoi ca fundaș stânga în amicalul de marți, cu CS Balotești, câștigat de piteșteni cu 2-1. Tot în partida cu ilfovenii, principalul grupării din Trivale l-a introdus pe teren și pe Răzvan Olteanu. Acesta are tot 19 ani, provine de la Sporting Pitești, evoluează ca mijlocaș în fața apărării sau fundaș dreapta și a mai fost folosit și în partida de verificare Academica Clinceni.

După meciul de marți cu CS Balotești, Emil Săndoi anunțat că nu va mai pleca niciun jucător de la FC Argeș și că în noul sezon competițional se va baza pe fotbaliștii tineri și foarte tineri pe care îi are acum în lot.

Despre Alexandru Borțosu, antrenorul Paul Ciobanu are cuvinte de laudă. „Este un jucător de picior stâng pe care noi l-am folosit fundaș central. Este un băiat serios, cuminte și își vede de treabă. Are detentă și un joc foarte bun de picior. Este tare pe picioare și intuiește bine jocul. Anticipează bine balonul. Dacă se va pregăti într-un program centralizat cu echipa mare, îi prevăd un viitor frumos. Sunt convins că va deveni un jucător pe care FC Argeș se va putea baza peste 1 an sau 2 ani. Timpul va decide dacă m-am înșelat sau nu în privința lui”, a dpus Ciobanu pentru site-ul oficial al echipei piteștene.

Pe aceeași temă