Săndoi a testat un atacant italian în ultimul amical, însă s-a decis repede. FC Argeș s-a despărțit de încă un jucător

Săndoi a testat un atacant italian în ultimul amical, însă s-a decis repede.** FC Argeș s-a despărțit de încă un jucător

În amicalul de sâmbătă de la Bradu, cu Vedița Colonești, liderul Ligii a 4-a Olt, câștigat cu 9-0 de FC Argeș, antrenorul Emil Săndoi a testat și un atacant italian.

În repriza a doua a meciului cu Vedița, Săndoi l-a trimis pe teren și pe Piergiorgio Altissimiami, care, timp de o săptămână, s-a antrenat cu Unirea Bascov, liderul Ligii a 4-a Argeș. La finalul jocului, antrenorul echipei piteștene a anunțat că atacantul în vârstă de 23 de ani nu va fi păstrat.

„Este un jucător care s-a pregătit cu o echipă de aici, din zonă. Noi am avut doi fobaliști chemați la naționala de juniori, Barbu și Bîrzan. După acceea, au mai apărut și unele probleme medicale cu Ciucă și Tăbăcariu. Deja eram în criză de efectiv. Am luat un jucător care ne-a fost recomandat, dar asta nu înseamnă că rămâne în lotul nostru. Ne-am făcut antrenamentele cu el și este liber să plece unde vrea”, a spus Emil Săndoi.

Cruceru a plecat la Oradea

Altfel, după ce acum câteva săptămâni FC Argeș l-a împrumutat la Atletic Bradu pe portarul Alexandru Oprican, piteștenii s-au mai despărțit în aceste zile de încă un jucător. Este vorba de mijlocașul Antonio Cruceru, care și-a reziliat contractul pe cale amiabilă.

Cruceru nu a evoluat prea mult în prima parte a sezonului pentru gruparea din Trivale și a decis să plece. Din câte se pare, viitoarea destinație a lui Cruceru este Luceafărul Oradea, astfel că acesta ar putea fi rival Argeșului în retur.  

Articol scris de Marius DUINEA

Pe aceeași temă