Samson confirmă situația grea prin care trece Academica Clinceni. „Mi-am dorit să plec. Nu îmi permit să stau neplătit cu lunile”

Samson confirmă situația grea prin care trece Academica Clinceni.**

Așa cum s-a întâmplat cu antrenorul Erik Lincar și jucătorii experiementați din lot, nigerianul Samson Nwabueze (29 ani) s-a despărțit la rândul său de Academica Clinceni, club care are probleme financiare și în partea a doua a sezonului Ligii 2 va merge pe strategia de a-și face un lot cu tineri împrumutați în special de la echipele de Liga 1. Sami a jucat în 19 partide pentru Academica în prima parte a sezonului, echipa ilfoveană reusind să ierneze pe locul 6.

„A fost bine la Clinceni. Era un grup frumos, era și antrenorul Erik Lincar, un tehnician bun, cu care mereu am colaborat bine. La Clinceni era o echipă bună și este normal că am și avut rezultate asemănătoare. Este păcat că au fost unele probeme financiare, eu mi-am dorit să plec în această iarnă, pentru că nu este stabilitate financiară. Am o familie, sunt departe de casă și nu îmi permit să stau neplătit cu lunile”, a spus nigerianul pentru Liga2.ro.

După ce a debutat sezonul trecut la Liga 1 pentru Pandurii, Samson Nwabueze speră să revină în primul eșalon. „Vreau să joc din nu în Liga 1, este diferență mare față de eșaloanele inferioare. Dacă nu vor fi oferte din Liga 1, asta e situația, voi continua la un eșalon inferior. Vom vedea ce va fi după sărbători. Acum sunt la Vâlcea și vreau să mă bucur de sărbători alături de familie”, a spus nigerianul însurat cu o româncă și care evoluează în țară de mulți ani.

Adus în România de Caraimanul Bușteni, Samson a mai jucat apoi pentru Callatis Mangalia, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, Pandurii Târgu Jiu și, acum, Academica Clinceni.

19 meciuri, dintre care 17 ca titular, a evoluat Samson Nwabueze pentru Academica Clinceni, club unde a venit în vară, după despărțirea de Pandurii

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă