Săgeata a mai pierdut un jucător! Vaștag a plecat în Antalya cu Dinamo II

03 Feb. 2012, 17:15 Bursa transferurilor

Dinamo a operat mai multe transferuri în această iarnă, iar majoritatea noilor veniți sunt jucători sub 20 de ani, care vor asigura viitorul echipei din „Ștefan cel Mare”. Ultimul sosit este internaționalul U17, Andrei Vaștag (foto, nr. 16), aflat în probe cu satelitul Dinamo II.

„Ca orice copil de vârsta lui este fericit că a ajuns în curtea lui Dinamo”, a declarat pentru ProSport, Francisc Vaștag, imediat după ce fiul său, Andrei (17 ani), s-a alăturat lotului cu care Dinamo II a plecat ieri în Antalya. Fostul triplu campion mondial la box amator a adăugat că fiul său a fost urmărit de oficialii din „Ștefan cel Mare” în mai multe meciuri pe care acesta le-a jucat în tur la Săgeata Năvodari, acolo unde fusese împrumutat de LPS Banatul.

„Are multe calități”

Acest lucru a fost confirmat pentru ProSport și de coordonatorul centrului de copii și juniori de la Dinamo, Ion Moldovan: „Andrei este titular într-o echipă care se bate la promovarea în primul eșalon și asta spune multe despre calitățile lui”. Transferul lui Vaștag, ce poate juca și fundaș și mijlocaș, a completat șirul de achiziții juvenile pe care le-a făcut echipa din „Groapă” în ultimele șase luni. În „Ștefan cel Mare” au mai ajuns Mărkuș și Florean de la FC Bihor (ambii 19 ani), portarul Andrei Radu de la juniorii Stelei (14 ani), dar și Geo Mișu și Darius Buia (ambii 17 ani), veniți în vară.

Articol scris de Mircea DOMINTE

03 Feb. 2012, 17:15 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă