S-a întors salvatorul Szekely!

03 Sep. 2009, 19:36 Bursa transferurilor
S-a întors salvatorul Szekely!

 

Dintre cei trei jucători preconizați să se întoarcă la Gara Mare, doar Szabolcs Szekely a făcut-o. Atacantul Unirii Urziceni a fost împrumutat până în iarnă la feroviari și va juca sâmbătă împotriva lui „U” Cluj.

 

Cei doi sârbi din lotul vechi al CFR-ului, Uros Milosavljevic și Marko Jovanovic au semnat cu prim divizionara Hajduk Kula din campionatul vecin. Astfel singurul revenit rămâne Szabolcs Szekely, probabil cel mai bun om al CFR-ului din returul campionatului trecut. Deși alb-vișiniii au retrogradat „pe teren”, Szekely a fost aproape să-și salveze echipa prin golurile sale, șapte la număr.

 

Călăul lui „U”

Jucătorul ce a evoluat în turul ediției trecute la Internațional Curtea de Argeș, a marcat două goluri chiar împotriva studenților clujeni, adversarii de sâmbătă ai bănățenilor. Atunci „U” a deschis scorul prin Ungurușan, dar „Salvador” Szekely a egalat cu capul, pentru ca în prelungiri tot el să transforme impecabil o lovitură liberă. CFR a câștigat cu 2-1, după ce în tur au învins cu 4-0 chiar la Cluj, circumstanțele erau cu totul altele atunci.

 

„E apt fizic, s-a antrenat în toată această perioadă, va intra sigur cu «U» Cluj. E un jucător foarte important pentru noi”, Florin Bugar, antrenor CFR Timișoara

 

Pecarov a renunțat la litigiu

Unul dintre jucătorii ce puteau pune în pericol situația și așa fragedă a clubului, Dejan Pecarov, actualul atacant al UTA-ei a renunțat la litigiul împotriva „leoparzilor”. Acesta a discutat cu conducerea timișorenilor și înțelege situația grea prin care trece fosta sa echipă. Pentru a nu avea probleme în continuare CFR trebuie să-l împace luna aceasta și pe Ghiță Goșa, acum jucător la Săgeata Stejaru.

 

Noi variante de transfer

Timișorenii caută în continuare jucători pentru completarea lotului până la încheierea perioadei de transfer. În această săptămână au mai apărut câteva fețe noi, Cristian Sabou mijlocaș central de la LPS Banatul, tot junior, dar și un portar „veteran” la 24 de ani, Grațian Rain. Acesta din urmă a mai evoluat la CFR, dar în ultimele sezoane a apărat la trupe din eșaloanele inferioare.

 

O altă achiziție certă este fundașul stânga Flavius Pop, născut în 1991 tânărul fotbalist aparține de Kinder Oradea și a mai fost împrumutat la Școala de Fotbal „Gică Popescu”.

Timișorenii nu se opresc aici, teama de eșecuri precum cele din primele etape poate aduce transferuri și pe celelalte posturi. „Nu vreau să spun mai multe acum, sunt multe variante de transfer, rămâne de văzut și calitatea celor vizați”, spune antrenorul Florin Bugar.

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI

 

03 Sep. 2009, 19:36 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă