Rufă are patru jucători pe lista neagră: „Îi plătesc degeaba până la iarnă”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 22 Oct. 2013, 13:50 Actualizat: 22 Oct. 2013, 13:51 Bursa transferurilor
Rufă are patru jucători pe lista neagră:  „Îi plătesc degeaba până la iarnă”

Cătălin Rufă, patronul și președintele clubului reșițean, are deja o listă neagră cu jucători de care abia așteaptă să scape. În schimb, a vehiculat deja nume de fotbaliști care ar dori să îmbrace tricoul roș-negru.

Bossul din Valea Domanului a făcut declarații interesante pentru saptamana.net înainte de meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea. ,,Alex Pelici a plecat și eu am rămas cu patru jucători pe care îi plătesc degeaba până la iarnă, este o risipă”, notează sursa citată că ar fi declarat Rufă.

Dacă lista cu jucătorii ce vor pleca sigur de la Reșița pare să fie deja făcută, la capitolul sosiri sunt vehiculate deocamdată doar două nume. ,,N”kongue și Pârvu și-ar dori să revină la noi, poate s-au convins și ei că în alte părți nu umblă câinii cu covrigi în coadă”, a spus Rufă pentru aceeași publicație.

Întrebat de Express de Banat despre cei doi fotbaliști, acesta a fost mult mai discret în declarații. „Da, este adevărat, sunt discuții, însă nimic concret, discutăm cu ei, avem în vizor mai mulți jucători, însă nu este momentul să facem public acest lucru”, a precizat Cătălin Rufă.

Florin Pârvu, jucătorul lui CS Universitatea Craiova, și Christian N”kongue, în prezent sub contract cu Alro Slatina, au evoluat în trecut la Vâlcea și și-ar fi manifestat dorința de a juca din nou pentru echipa lui Rufă. „Probabil sunt mulți care își doresc să vină la Reșița. Este normal să își dorească asta atunci când o echipă arată lucruri frumoase. Probabil sunt jucători care nu joacă în altă parte, care au vrut să vină la Reșița sau au ales altă variantă. Așa este la fotbal, nu tot timpul alegi bine. Este foarte bine că jucătorii își doresc să vină la echipa noastră, înseamnă că ei văd în echipa noastră ceva bun. Vom vedea. Până la iarnă însă nu se pune problema să vină, trebuie să îmi fac o părere despre ceea ce avem noi acuma în lot și apoi putem discuta dacă mai avem nevoie de ceva. Cu siguranță, avem nevoie de ceva, de jucători buni, dar nu aducem jucători numai de dragul de a aduce, de a face achiziții, important este să aduci jucători buni, care să fie utili pentru echipă și să se plieze pentru echipa noastră”, a comentat antrenorul Marian Pană.

Sursa: Express de Banat

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 22 Oct. 2013, 13:50 Actualizat: 22 Oct. 2013, 13:51 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă