Rover Cârstea s-a înțeles cu Poli! Golgheterul va juca din retur la Timișoara

29 Dec. 2011, 11:21 Bursa transferurilor
Rover Cârstea s-a înțeles cu Poli!** Golgheterul va juca din retur la Timișoara

Atacantul piteștean va semna noul său contract în luna ianuarie. Cârstea s-a înțeles verbal cu șefii lui Poli și a rămas un singur semn de întrebare: suma de transfer pe care bănățenii o vor plăti către FC Argeș

Poli Timișoara se zbate în incertitudine de câteva luni. Toată lumea așteaptă auditurile financiare, în urma cărora autoritățile locale și județene vor decide dacă preiau sau nu clubul. Cu toate acestea, conducerea actuală a clubului nu doarme și întărește echipa cu unul dintre cei mai buni fotbaliști ai turului în liga secundă.

Șefii clubului timișorean au recunoscut de mai multe săptămâni că sunt interesați de Rover Cârstea, iar, cu câteva zile înainte de trecerea în noul an, transferul e ca și rezolvat. Fotbalistul s-a înțeles cu Poli pentru un contract pe cinci ani și rămâne doar ca Marian Iancu să bată palma cu conducătorii de la FC Argeș. Suma de transfer nu este una mare, comparativ cu datoriile pe care le are Poli sau cu banii pe care bănățenii ar trebui să îi încaseze pe Pantilimon sau Goga. Timișorenii vor plăti pe Cârstea o sumă cuprinsă între 50 și 100 de mii de euro.

Gheorghe Chivorchian a spus că Rover nu va putea semna decât după data de 4 ianuarie, când președintele executiv al lui Poli revine din vacanță. De cealaltă parte, Andrei Penescu a recunoscut cu jumătate de gură că transferul e practic rezolvat. „E adevărat că există discuții, dar deocamdată nu s-a semnat nimic. Nici nu aș putea să chem oamenii din vacanță ca să facem acum actele”, a declarat cel care conduce acum clubul piteștean, fiul lui Cornel Penescu.

Rover Cârstea are 22 de ani și a marcat 10 goluri în turul campionatului.

articol scris de Radu Faur

29 Dec. 2011, 11:21 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă