Rohețki și Onciu au ajuns la Sportul!

01 Jul. 2009, 21:07 Bursa transferurilor
Rohețki și Onciu** au ajuns la Sportul!

De la reunirea din această dimineață a Cetății vor lipsi portarul Andrei Rohețki și mijlocașul Marius Onciu. Cei doi jucători vor părăsi gruparea din Areni și vor semna cu Sportul Studențesc. Suma vehiculată pentru cei doi este de 100.000 de euro.

 

Ciprian Anton a confirmat că fotbaliștii Andrei Rohețki și Marius Onciu vor fi transferați la Sportul Studențesc, însă spune că nu știe prea multe aspecte despre acest subiect, deoarece totul s-a hotărât înainte de venirea sa la club. „Negocierile s-au purtat încă înainte de venirea mea. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar atunci când am venit eu soarta acestor jucători era deja pecetluită. Mai multe detalii nu pot să vă dau, pentru că nu sunt în posesia vreunei hârtii care să certifice condițiile în care Onciu și Rohețki au fost transferați. O să încerc să vorbesc cu președintele Sportului Studențesc, Vasile Șiman, și atunci o să aflu mai multe amănunte. Poate pe undeva e bine că au plecat acești doi jucători, pentru că astfel vom avea și noi bani să ne plătim datoriile”, a declarat conducătorul Cetății.

 

 

Andrei Rohețki și Marius Onciu sunt de câteva zile în Capitală și au efectuat deja vizita medicală alături de noii lor coechipieri.  „Consider că mi-am făcut datoria față de Cetatea și mă bucur că s-a realizat acest transfer. După 5 ani petrecuți la Suceava simțeam nevoie de o schimbare în cariera mea. Aici, la Sportul Studențesc, atât condițiile de pregătire cât și obiectivele de performanță sunt cu totul altele. Sper să-mi îndeplinesc visul și să ajung să joc în Liga I, poate chiar la finalul viitorului sezon”, a declarat Andrei Rohețki.

 

 

Marius Onciu spune că nu i-a fost tocmai ușor să se despartă de familie și prieteni, însă consideră că venise timpul să facă un pas înainte în carierea sa.
„Sunt hotărât să mă pregătesc cât mai bine și să mă impun la noua mea echipă. Chiar dacă atât Sportul Studențesc și Cetatea activează în același eșalon, pot spune că în Regie condițiile de pregătire sunt cu totul altele decât la Suceava. Chiar dacă nu va fi deloc ușor, sper să îndeplinim obiectivul trasat de conducerea clubului pentru viitorul sezon, care este promovarea în Liga I”, a precizat Marius Onciu

 

 

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

01 Jul. 2009, 21:07 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă