Ripensia și-a acontat primul cantonament în străinătate. Clubul poartă negocieri pentru alcătuirea lotului. Fundașul dorit de timișoreni

Ripensia și-a acontat primul cantonament în străinătate.** Clubul poartă negocieri pentru alcătuirea lotului. Fundașul dorit de timișoreni

După primul sezon de Liga a 2-a terminat pe locul 11, Ripensia se află în vacanță în perioada aceasta. Săptămâna viitoare însă, fotbaliștii revin la treabă, iar pentru prima dată de la reînființare, clubul va face un cantonament în afara țării. De asemenea, acum se lucrează la încropirea lotului, iar clubul ar avea ținte și la jucători din afara zonei Banatului.

Reunirea Ripensiei va fi joia viitoare, de la ora 11:00, la stadionul din Ciarda Roșie. Antrenorul principal Ciprian Urican va fi ajutat de secundul Iulian Munteanu, antrenorul cu portarii Marius Pârva și preparatorul fizic Silviu Nișu. Dacă vara trecută, clubul nu a avut bani de cantonament, acum Ripensia se va pregăti în Ungaria, la Bekescsaba, unde au fost și cei de la ASU Poli acum două veri. Echipa va fi plecată în perioada 8-16 iulie și acolo va juca și câteva amicale. Alte meciuri de verificare vor fi cu echipe de Liga a 4-a, dar și formații din eșalonul secund, precum Luceafărul Oradea sau „U” Cluj.

Marian Anghelina, o posibilă țintă a Ripensiei

Ripensia a rămas fără Mediop, transferat la Călărași, dar și fără Cristian Bocșan, Mario Contra sau Denis Golda, al căror împrumut de la ACS Poli nu va fi prelungit. În perioada aceasta, se lucrează la prelungirile de contracte, dar și la transferuri.

Din informațiiile noastre, o posibilă țintă e fundașul central de 27 de ani Marian Anghelina, ultima dată la Dacia Unirea Brăila, de unde a fost dat afară cu trei săptămâni înainte de finalul sezonului, alături de Ovidiu Covaciu și Olimpu Bucur.

Anghelina a trecut de-a lungul carierei pe la ALRO Slatina, FC Olt, FC Botoșani, CS Afumați, SCM Argeș, Șirineasa și Brăila, pentru care a prins 11 meciuri în retur și a marcat două goluri. Site-ul transfermarkt.de îl evaluează la 100.000 de euro, o sumă care nu se va oferi niciodată pe el.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă