Ripensia, părăsită de încă un jucător. Era cel mai experimentat din lot și a decis să coboare tocmai în Liga 4

Ripensia, părăsită de încă un jucător.** Era cel mai experimentat din lot și a decis să coboare tocmai în Liga 4

Statutul de divizionară secundă și lider în campionat nu prea îi entuziasmează prea mult pe jucătorii Ripensiei Timișoara. Gruparea bănățeană l-a pierdut pe portarul titular Georgios Gakos, fugit fără să anunțe pe nimeni la ACS Șirineasa, în Liga 3, însă s-a mai trezit fără un jucător în lot.

La fel ca Gakos, adică după meciul cu ASA Târgu Mureș, desfășurat marțea trecută, mijlocașul Florin Nanu a decis să plece de la Ripensia. Potrivit PressAlert, care citează saptămânatul Fotbal Vest, experimentatul jucător a fost nemulțumit că a fost folosit puțin în primele patru etape și a decis să plece la echipa de Liga a 4-a Timiș ACS Dumbrăvița.

Mijlocașul a fost utilizat în primele patru meciuri ale Ripensiei din Liga 2, însă de fiecare dată a intrat din postura de rezervă. Nanu a bifat doar 72 de minute în acest intervat pentru trupa timișoreană, fiind ținut pe bancă de titularul Adrian Ungureanu.

La Brăila, Florin Nanu nu a făcut deplasare, deoarece deja luase decizia să plece la Dumbrăvița.

Altfel, conducerea Ripensiei caută în aceste zile un portar pentru a acoperi locul lăsat liber de plecarea lui Gakos. Potrivit PressAlert, printre favoriți se numără Dalin Munteanu. Situația acestuia este destul de complicată, deoarece a fost legitimat de către Național Sebiș prin intermediul AJF Arad.

Echipa Ripensiei la meciul cu Dacia Unirea: Rădulescu – Ad. Popa (cpt.), Hecsko, Horcea, C. Toma, Dumiter, Bobină, Stoi, Ad. Ungureanu, Matiș, Mediop. Rezerve: Vlădia, Apro, Seminiuc, Vasiliu, Olărescu, Laur. Tudor, Golda.

 
 
 
 
Pe aceeași temă