Doar în România se poate întâmpla așa ceva! Gafa incredibilă făcută de o arbitră. „Am vizionat după joc faza, filmarea, și așa a fost. Nu ne încălzește cu nimic că va fi suspendată”

Marius ANGHEL 18 Mar. 2019, 18:46 Stiri
Doar în România se poate întâmpla așa ceva! Gafa incredibilă făcută de o arbitră.**
  • Gafă incredibilă produsă sâmbătă, în meciul de Liga 3 dintre CS Ocna Mureș și ACS Dumbrăvița, încheiat cu victoria oaspeților, scor 3-2, în cadrul etapei a 18-a a Seriei a 4-a. La scorul de 2-2, arbitra Iuliana Elena Demetrescu (Râmnicu Vâlcea) a uitat să elimine un jucător al Dumbrăviței, după ce i-a arătat două cartonașe galbene într-un interval scurt de timp, scrie Ziarul Unirea. Antrenorul gazdelor, Mihai Manea, a fost trimis în tribune din cauza protestelor, iar apoi oaspeții au marcat golul victoriei.

 

Cu doar două puncte obținute în 17 etape, CS Ocna Mureș, ultima clasată în Seria a 4-a a Ligii 3, a fost aproape să dea lovitura în a treia etapă a returului. A condus la pauză după „dubla” lui Valentin Drăgan din minutele 14 și 30, al doilea gol fiind marcat din penalty, însă timișenii au revenit spectaculos în ultima jumătate de oră.

Dacian Bîrză (60) și-a readus echipa în meci, iar Albert Voinea (81) a egalat. După aceea a avut loc faza în care arbitra nu l-a eliminat pe Jinga, un jucător intrat la Dumbrăvița în partea secundă a partidei și în care a primit două cartonașe galbene într-un inerval scurt de timp, însă fără să fie și trimis în afara terenului.

Ulterior, Dumbrăvița a profitat de nervozitatea jucătorilor Ocnei Mureș și a marcat golul decisiv dintr-un penalty. Albert Voinea a înscris în minutul 85 pentru o victorie nesperată după o oră de joc. Cu acest succes, timișenii au făcut 35 de puncte și s-au apropia la patru puncte de liderul Șoimii Lipova, însă sunt pe locul 4, fiindcă au un golaveraj inferior față de CSM Școlar Reșița și Metalurgistul Cugir, echipa care au tot câte 35 de puncte.

„Am vizionat după joc faza, filmarea, și așa a fost, jucătorul cu numărul 25 de la adversari a primit două cartonașe galbene în câteva minute, fără a fi eliminat! Degeaba i-am spus doamnei de la centru, nu a ținut cont de protestele noastre. Ne-a dat dreptate și observatorul, dar nu ne încălzește cu nimic că va fi suspendată. Dreptatea a fost de partea noastră, lucru recunoscut de Florin Macavei, delegatul oaspeților”, a comentat, pentru Ziarul Unirea, George Țălnar, antrenorul secund al ocnamureșenilor.

„Nu aveam voie să pierdem acest meci pe care l-am avut în mână. Am fost învinși din pricina noastră. Din păcate, greșim în continuare, nu ne-am achitat în a doua repriză de sarcini, deși am discutat acest aspect la pauză. Nu e normal să nu luăm puncte, în condițiile în care înscriem minimum două goluri în fiecare joc. Sunt conștient că am greșit în momentul când am apostrofat arbitra. Ne cerem scuze față de suporteri, pentru că nu am reușit să învingem, dar mergem înainte și sunt convins că va veni și victoria”, a spus și „principalul” Mihai Manea, eliminat la faza în care arbitra a uitat să elimine jucătorul căruia îi acordare al doilea cartonaș galben.

În urma acestui nou eșec, CS Ocna Mureș a rămas tot cu două puncte după 18 etape și e ultima în clasamentul Seriei a 4-a.

Meciul disputat pe stadionul Soda, din Ocna Mureș, a fost arbitrat de centralul Iuliana Elena Demetrescu (Râmnicu Vâlcea) și asistenții Balint Albu și Vlăduț Gașpar (ambii din Târgu Mureș). Observatori au fost Vasile Popa (Bistrița) și Marius Claudiu Ștefan (Orăștie).

Marius ANGHEL 18 Mar. 2019, 18:46 Stiri
Pe aceeași temă