Ripensia merge cu 24 de jucători în Antalya. Aproape toți tinerii testați, cooptați în lot de Alexandru Pelici

Ripensia merge cu 24 de jucători în Antalya.** Aproape toți tinerii testați, cooptați în lot de Alexandru Pelici

Ripensia și-a anunțat, sâmbătă, lotul cu care pleacă de luni în cantonament în Antalya. Alexandru Pelici ia în Turcia 24 de jucători. Față de transferurile anunțate, ale lui Andrei Tînc și Horațiu Moldovan, au fost cooptați Vlad Chera, Tiberiu Istrătescu și Raul Șimian.

În lot sunt trei portari, opt fundași, zece mijlocași, între care și juniorul din propria pepinieră Florin Dobie, și trei atacanți. Singurul jucător sub contract ce rămâne acasă este Adrian Ungureanu, accidentat o lungă perioadă de timp. Dintre tinerii testați, nu au rămas Alexandru Ciută și Adrian Șter.

Iată lotul:

portari: Ștefan Dobre, George Păduraru și Horațiu Moldovan;
fundași: Adrian Popa, Bogdan Străuț, Andrei Tînc, Mihai Hecsko, Claudiu Apro, Darius Țieranu, Călin Toma și Iustin Ardelean;
mijlocași: Alin Burdeț, Gabriel Stoi, Marian Anghelina, Adrian Zaluschi, George Monea, Raul Simian, Tiberiu Istrătescu, Vlad Chera, Florin Dobie și Răzvan Cluci;
atacanți: Gueye Mansour; Andrei Dumiter și Cătălin Bădăuță;

Pentru Antalya, Ripensia are stabilite cinci amicale. Pentru ultimul din ele, din 7 februarie, se mai caută adversar. În rest, roș-galbenii vor da piept cu Daejon Citizen, Celik Zenica, U Craiova 1948 SA și Sibir Novosibirsk. Echipa revine în țară pe 8 februarie.

Articol scris de Anda DELIU

 

Pe aceeași temă