Ripensia a realizat al patrulea transfer, un promițător internațional de juniori. Vine tot din Liga 3

Ripensia a oficializat, luni, a patra mutare din această vară. Este vorba de internaționalul Under 18 Mihăiță Lemnaru, care vine de la Unirea Slobozia, formație de Liga a 3-a. Până acum, timișorenii i-au mai adus și pe Marian Anghelina, George Păduraru și George Monea, dar l-au recăpătat și pe Adrian Zaluschi, revenit după împrumutul de la ACS Poli.

Lemnaru a împlinit recent 18 ani și evoluează ca mijlocaș central. Fotbalistul a semnat pentru patru sezoane cu Ripensia și vine de la Unirea Slobozia, locul 3 în Seria a 2-a a Ligiii a 3-a, sub Farul și Progresul Spartac. Înalt de 1,88 metri, Mihăiță Lemnaru a fost convocat primăvara aceasta la patru meciuri ale naționalei U18, două cu Irlanda și două cu Macedonia. În trei dintre ele a și fost titular, iar într-un meci a fost rezervă.

În această perioadă, clubul va mai testa jucători precum mijlocașul Andrei Apostul, de la Ceahlăul, care nu a putut merge cu echipa în cantonament, japonezul Kawagoe sau portarul Ștefan Dobre, de la CNPT.

Ripensia a revenit luni la Timișoara după un cantonament la Bekescsaba, în Ungaria. Timișorenii au pierdut ambele echipe disputate acolo, cu UTA (0-2) și Szeol Szeged (0-1), echipă de ligă a tria maghiară.

Sâmbătă urmează alt meci amical, în deplasare, cu Luceafărul Oradea, formație care tocmai și-a pierdut golgheterul.


Impresarii români se înghesuie să se fotografieze la orice transfer pe care reușesc să-l facă, indiferent de nume sau de ligă.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă