Revine Dancia, pleacă Corcoveanu!

19 Aug. 2009, 23:13 Bursa transferurilor
Revine Dancia,** pleacă Corcoveanu!

După supărarea cauzată de rămânerea în seria a II-a, Otopeniul a primit azi și o veste bună. Astfel, fundașul stânga Cristian Dancia (foto) a revenit la echipă, după ce nu și-a găsit altă echipă în perioada scursă de la terminarea sezonului trecut de Liga I.

 

Bănățeanul, care a împlinit 29 de ani în februarie, trece printr-o perioadă nefastă a carierei sale, după ce, în sezonul trecut nu a evoluat niciun minut pentru CS Otopeni. Sub bagheta lui Liviu Ciubotariu, Dancia își poate relansa cariera în Liga a II-a, însă depinde doar de el să confirme așteptările.

 

Un mare atu pentru el îl va reprezenta și faptul că oficialii ilfoveni au decis să renunțe la serviciile lui Ninel Corcoveanu, jucător care era contracandidat direct pe postul lui Dancia. Venit de la Dinamo II în această vară, Corcoveanu nu era jucătorul Otopeniului fiind proprietatea Școlii de Fotbal Gică Popescu. În aceste condiții, singura rezervă pentru flancul stâng al apărării ilfovene va rămâne Andrei Sava, internațional de juniori Under 19.

 

Ca o informație de ultimă oră, Otopeniul este în discuții avansate cu încă trei jucători care vor semna în zilele următoare. Vom reveni cu amănunte.

 

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

19 Aug. 2009, 23:13 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă