Digbeu întărește Sebișul în lupta pentru promovare, Corcoveanu mai așteaptă

Digbeu întărește Sebișul în lupta pentru promovare,** Corcoveanu mai așteaptă

Deși nu a putut efectua stagiul de pregătire centralizat din Ungaria alături de echipă, din cauza lipsei vizei și a rămas să se pregătească cu „satelitul” Chiajnei, Dodo Digbeu a fost unul dintre fotbaliștii care au mai mișcat ceva la amicalul pierdut cu 8-0 la Timișoara, cu ACS Poli. Ivorianul oricum era cunoscut din stagiunea precedentă, când a dat randament al Sebiș, drept pentru care, de această dată, conducerea clubului i-a oferit un contract pe termen mai lung, pe trei ani.

„E fotbalistul nostru până în 2018. Dodo e foarte apreciat la Sebiș, de staff, conducere și suporteri, din toate punctele de vedere. Pe lângă calitățile fotbalistice, are și un caracter bun”, a precizat Adrian Abrudean.

Înțelegerea dintre Digbeu și liderul din Seria a IV-a a Ligii 3 ar fi trebuit parafată mai repede, dar analizele nu i-au ieșit prea bine în primă fază. Repetate la Arad, acestea s-au dovedit bune, astfe că fostul fotbalist al CFR-ului clujean și UTA-ei va fi una dintre „armele” în lupta pentru promovare a Naționalului.

În schimb, achiziția lui Ninel Corcoveanu, un alt mijlocaș, dar cu valențe defensive, rămâne încă în aer.

Sebișenii au inclus în programul de amicale și o întâlnire cu Lunca Teuz Cermei. Aceasta va avea loc mâine dimineață pe terenul din Dezna, divizionara a patra fiind în cantonament la Moneasa până la finalul săptămânii. Sâmbătă, gruparea de pe Crișul Alb joacă la Oșorhei cu divizionara a treia orădeană.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă