Recașul mai caută să transfere un fundaș central

15 Feb. 2012, 14:46 Bursa transferurilor
Recașul** mai caută să transfere un fundaș central

Ghinion pentru „trupa de la cramă” în compartimentul central defensiv. Liderul C5 se confruntă cu două accidentari care-l obligă să mai facă o mutare în această iarnă. Atât Aldana, cât și noua achiziție Albert Aldea s-au accidentat în pregătiri.

Aldea a suferit o ruptură de menisc și va fi indsponibil cel puțin trei săptămâni. În schimb Victor Aldana nu se poate antrena după ce o afecțiune a gambei i s-a agravat. „S-ar putea să mai fie transferuri. Suntem nevoiți să mai aducem un fundaș central! În rest mai avem nevoie de puțină fotbalină”, ne-a spus președintele Ioan Miculaș.

Liderul C5 a luat în această iarnă patru jucători sub 21 de ani: Cuciorvă, Opriș, Moroșan și Aldea, cu toții crescuți la Poli. A renunțat în schimb la B. Steop, care s-a îndreptat spre echipa unde tatăl său e „secund”, FC Hunedoara. Un fotbalist care ar putea intra în tiparul de transferuri al recășenilor e Mihai Voiculescu, fundașul central de 19 ani disponibilizat de Poli II.

AC Recaș nu a putut disputa azi amicalul cu Flacăra Făget din cauza zăpezii. Sâmbătă la ora 12 are programat un nou test, va întâlni Poli II, pe sinteticul de lângă „Dan Păltinișanu”.

Sursa: Banat Sport

15 Feb. 2012, 14:46 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă